Tom Kruz i ruska manekenka u vezi / -FOTO: EPA-EFE/INSTAGRAM
13/02/2024 u 20:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tom Kruz u vezi s 25 godina mlađom ruskom manekenkom

Bivši muž poručio glumcu da drži "novčanik širom otvorenim"

Glumac Tom Cruise zvanično je u vezi s ruskom manekenkom Elsinom Kajrovom (36).

Nakon što su krajem prošle godine pokrenuli glasine o vezi, bliski prijatelj Toma Kruza potvrdio je da je glumac u vezi s ruskom manekenkom. Prema njegovim riječima za Daily Mail, glumac redovno odlazi kod manekenke u stan, koji se nalazi u otmenom naselju Knightsbridge.

Par je prošle sedmice prisustvovao gala večeri u znak podrške londonskoj humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity, koja se održala u hotelu Raffles. No, zanimljivo je da su na događaj stigli odvojeno.

- Unutar Elsininog kruga prijatelja dobro je poznato da su ona i Tom u vezi. Posljednjih nekoliko sedmica jako su se zbližili, ali paze da ih ne fotografišu zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost - naveo je izvor.

Izvor je otkrio da je par takođe išao na večere u brojne ekskluzivne londonske restorane, a takođe su uživali u zajedničkim šetnjama Hajd parkom, koji je blizu njenog luksuznog doma. Inače, ističu da njen stan vrijedi oko 10 miliona funti (oko 11 miliona eura).

Voli luksuz

Tom je prespavao u Elsinom stanu, koji je, kao što možete zamisliti, vrlo lijepo mjesto. Uživaju u zajedničkom druženju i uprkos svom bogatstvu rade puno stvari koje rade normalni parovi - istaknuo je.

Par je prvi put uočen na zabavi ispred trga Grosvenor u Londonu početkom decembra prošle godine, gdje su većinu večeri proveli plešući zajedno.

Podsjećamo, Kajrova je bila u braku s tajkunom Dmitrijem Tsvetkovim, a danas je britanska državljanka. Kako su otkrili mediji, s bivšim suprugom dijeli više nekretnina u Velikoj Britaniji, gdje svaka vrijedi više od 20 miliona dolara, a takođe ima udio vlasništva u nekretninama koje se nalaze u Dubaiju i na Kipru. Istaknuli su i da je Kajrova vlasnica skupocjenih automobila, nakita i umjetničke zbirke vrijedne više miliona.

Poznati tajkun Tsvetkov je ranije naveo da ga je njihov razvod koštao 150 miliona funti (oko 176 miliona eura), a nakon glasina da je manekenke u vezi s Kruzom, Tsvetkov je glumcu poručio da drži "novčanik širom otvorenim".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 12:55