Rajan Gosling / -JUTJUB
12/03/2024 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Zbog sprektakla koji je priredio na dodjeli Oskara Rajanu Goslingu stigla ponuda koja se ne odbija

Izdavačke kuće hoće da rade s glumcem na muzici

Iako nije kući odnio zlatnu statuu, zvijezda filma “Barbi”, Rajan Gosling je svakako obilježio dodjelu i skrenuo pažnju na sebe velikih izdavačkih kuća. Zato mu stižu ponude koje se teško odnijaju.

Glumac je navodno zatrpan ponudama da počne muzičku karijeru, zbog senzacionalnog nastupa na dodjeli Oskara.

Uprkos velikom uspjehu na blagajnama, “Barbi” je jedan od najvećih gubitnika 96. dodjele, ali je Rajanov nastup toliko impresionirao muzičke stručnjake da se sada nadaju da će se u budućnosti, pored glume, posvetiti i pjevanju.

Navodno se menadžerskom timu koji stoji iza jednog od trenutno najpopularnijih glumaca na svijetu obratila velika izdavačka kuća koja je izrazila interes za saradnju s njim, nakon izvođenja pjesme “I’m Just Ken” na ceremoniji održanoj u nedjelju u Dolbi teatru, koja je cijelu dvoranu podigla na noge.

“Rajan je prava stvar. Ima glas, izgled i stvarno je popularan”, ističu iz renomirane kuće za odnose sa javnošću, DediKATed PR.

“Zbog uspjeha “Barbi” i muzičke podloge, čini se da nema razloga da mu se ne ponudi ugovor sa velikom izdavačkom kućom”.

Mark Ronson, koji je producirao saundtrek za “Barbi”, rekao je da se nada da će raditi sa Goslingom na muzici.

“Ima nevjerovatan ukus i sjajne ideje, i nevjerovatno je zabavan i talentovan muzičar i pjevač”, naglasio je slavni producent, prenosi 24sedam.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:33