Džejmi Dornan / -INSTAGRAM
22/01/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvijezda filma "50 nijansi sive" doživio ličnu dramu u Portugalu: Gusjenica mu zamalo došla glave

Pokazalo se da postoje gusjenice na golf terenima na jugu Portugala koje ubijaju pse i zadaju srčane udare muškarcima u 40-im

Džejmi Dornan, zvijezda filma "50 nijansi sive", po lošem će pamtiti odmor u Portugalu. Dok je bio na putovanju s voditeljem "Good Morning Britain" Gordonom Smartom i drugim prijateljima, glumac se naglo razbolio zajedno. Ali nije samo on već i Gordon.

Već drugi dan odmora Gordon je otkrio da je osjetio trnce i škakljanje u lijevoj ruci, a u bolnici mu je otkriveno da ima 120 otkucaja srca u minuti. Nakon što je otpušten iz bolnice, Gordon je u hotelu zatekao Džejmija kojemu je pomagalo medicinsko osoblje.

Hitna pomoć

Džejmi je tad rekao svom prijatelju da su mu utrnuli udovi te ga je odvezla hitna pomoć.

- Džejmi je rekao:"‘Dragi moj Gordone, otprilike 20 minuta nakon što si otišao, moja lijeva ruka je utrnula, lijeva noga je utrnula, 

Gordon je trnce počeo da osjeća još dok je igrao golf.

- Svi smo bili apsolutno užasno i počeo sam da osjećam trnce u lijevoj ruci, a zatim i škakljanje. Ja sam sin doktora opšte prakse i pomislio sam da je ovo inače prvi znak srčanog udara - rekao je Gordon.

Dlakave gusjenice

Sedam dana kasnije doktor je nazvao Gordona i obavijestio ga da su njegovi i Džejmijevi simptomi možda uzrokovani otrovnim gusjenicama.

- Ispostavilo se da smo se očešali o dlakave gusjenice i bili smo srećni što smo iz toga izašli živi - rekao je Gordon. 

Pokazalo se da postoje gusjenice na golf terenima na jugu Portugala koje ubijaju pse i zadaju srčane udare muškarcima u 40-im.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:11