Zvijezda za Leni Kravica / -SKRINšOT/INSTAGRAM
13/03/2024 u 14:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvijezda na Stazi slavnih u Holivudu za Leni Kravica

Porodica i prijatelji podržali zvijezdu na otkrivanju zvijezde

Svjetskom selebritiju na Stazi slavnih u Holivudu pridružio se i popularni pjevač Leni Kravic. Pedesetdevetogodišnji muzičar poznat po singlovima "Fly Away", "It Ain‘t Over ‘Til It‘s Over" i "American Woman" na svečanu ceremoniju je stigao u društvu porodice i prijatelja, a između ostaloga i slavne kćerke, 35-godišnje glumice i rediteljke Zoi Kravic, koja je tom prilikom održala emotivan govor.

- Zadovoljstvo mi je što te već dugo poznajem. I moram reći, biti tvoja kćerka jedna je od najvećih avantura u mom životu. S obzirom na to da si bio dosta mlad kad sam se rodila, na mnogo smo načina odrasli zajedno. Prošli smo kroz puno toga. Vidjeli smo puno. Vidjela sam te kako se mijenjaš na najljepše moguće načine, ali i kako ostaješ isti kada su u pitanju one najvažnije stvari u životu - rekla je glumica.

Ona mu je i najveća podrška.

- Uvijek si tu kada te trebamo, nesebično brineš za ljude koje voliš, volim to koliko si predan muzici i umjetnosti - dodala je glumica.

Usput se našalila i zbog providnih košulja koje muzičar često nosi.

- Prema mišljenju mog tate, ako ti košulja ne otkriva bradavice, to nije prava košulja. I, naravno, nekad si me znao postidjeti kad si me takav kao klinku pokupio iz škole, ali moram ti reći da čak i to kod tebe volim i poštujem. Čestitam, ti si zaista prava zvijezda - zaključila je Zoi.

Osim porodice, Kravica je došao da podrži i poznati glumac Denzel Vošington, koji je, takođe, iskoristio tu priliku da kaže nekoliko riječi o svom dugogodišnjem prijatelju.

- On mi je zapravo mnogo više od prijatelja, on mi je brat - rekao je.

Muzičara je došao da podrži i partner njegove kćerke, glumac Čening Tajtum.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:25