Daniel Popović / -SKRINšOT/JUTJUB
01/09/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Daniel Popović sprema tužbu protiv muzičara The Weeknd

Melodija pjesme "Save Your Tears" podseća na pjesmu "Znam da ti si ta" iz 1994. godine. Zbog toga je, kako je objasnio Popović, prvi put u životu odlučio da tuži nekoga za plagijat

Daniel Popović decenijama stvara muziku, a u svojoj dugoj karijeri snimio je veliki broj pjesama.

Od mnogobrojnih pjesama koje je uradio u svojoj 50 godina dugoj karijeru, kao napopularnija izdvojila se numera "Džuli", kojom se predstavio na Evroviziji 1983. godine u Minhenu.

Popović je 1994. godine snimio pesmu koja nosi naziv "Znam da ti si ta", zbog koje planira da tuži jednog od najpopularnijih muzičara svjetske muzičke scene "The Weeknda".

Naime, Daniel će sa svojim advokatom podnijeti tužbu protiv popularnog muzičara za plagijat.

Kako je Popović istakao, melodija pjesme "Save Your Tears" podseća na njegovu pesmu "Znam da ti si ta" iz 1994. godine. Zbog toga je, kako je objasnio, prvi put u životu odlučio da tuži nekoga za plagijat.

"Angažovali smo jednu advokatsku kancelariju, jednu diskografsku kuću koja će na neki način postati ‘ownwership‘ ove pjesme da bi mogli dalje da nastavimo sa tim, tako da taj je ugovor već u pripremi. Potpisaće se i onda se ide u akciju. Pa, šta bude", rekao je Daniel Popović za IN Magazin, prenosi Index.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 21:27