Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika GENCI NIMANBEGU PRIMIO OTPRAVNICU POSLOVA UKRAJINSKE AMBASADE Integracije važne za region
Pred­sjed­nik Gru­pe pri­ja­telj­stva sa Ukra­ji­nom i pot­pred­sjed­nik Skup­šti­ne Cr­ne Go­re Gen­ci Ni­man­ge­bu is­ta­kao je na sa­sta­na­ku sa ot­prav­ni­com po­slo­va am­ba­sa­de Ukra­ji­ne u Cr­noj Go­ri Na­ta­li­jom Fi­al­kom da ja­ča­nje par­la­men­tar­ne sa­rad­nje pred­sta­vlja je­din­stven na­čin za us­po­sta­vlja­nje čvr­šćih po­li­tič­kih i eko­nom­skih od­no­sa dvi­ju dr­ža­va.
Ka­ko je ju­če sa­op­šte­no iz par­la­men­ta, Ni­man­be­gu je in­for­mi­sao sa­go­vor­ni­cu o tre­nut­noj po­li­tič­koj si­tu­a­ci­ji i pod­sje­tio da je Cr­na Go­ra od­ne­dav­no po­sta­la pu­no­prav­na čla­ni­ca NA­TO-a, te da dr­ža­va pre­da­no ra­di na do­sti­za­nju dru­gog ključ­nog stra­te­škog ci­lja, a to je član­stvo u Evrop­skoj uni­ji.
– Ot­prav­ni­ca po­slo­va Na­ta­li­ja Fi­al­ko je za­hva­li­la na do­bro­do­šli­ci i is­ta­kla da di­je­li mi­šlje­nje do­ma­ći­na o va­žno­sti sa­rad­nje na par­la­men­tar­nom ni­vou. Cr­na Go­ra i Ukra­ji­na, ka­ko je re­kla, ga­je pri­ja­telj­ske od­no­se i ne­ma­ju otvo­re­nih pi­ta­nja, te sa­mim tim po­sto­ji in­te­re­so­va­nje za da­lje una­pre­đi­va­nje od­no­sa na mno­gim po­lji­ma – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"