Zenović, Evropa sad - Budva ima šansu / - PES
13/05/2024 u 13:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zenović: Naša vizija je napredna, uspješna i evropska Budva

- Naša vizija je napredna, uspješna i evropska Budva, zeleni, tolerantni grad i kreativni grad koji brine o svim svojim građanima", poručio je Predrag Zenović, nosilac liste "Evropa sad – Budva ima šansu", na predizbornom skupu u Budvi.

Zenović je naglasio da će Pokret Evropa sad biti temelj nove vlasti i da bez ove partije nema nove vlasti u Budvi.

- Poslije godina tjeskoba i neizvjesnosti potrebna nam je stabilna vlast koja će se oslanjati na stručnost i odgovornost ljudi koji je vode - istakao je Zenović.

Zenović je poručio da je Pokret Evropa sad kreirao program pod nazivom 12 budvanskih zvijezda, nazvan simbolično po zvijezdama na grbu Budve i da taj program nudi odgovore na goruća pitanja u Budvi.

- Pitanje saobraćaja, zaobilaznice, parking mjesta, regionalnog kliničkog centra, razvoja kulturne scene, brige o ranjivim kategorijama stanovništva, smanjenje urbanističkog haosa i održivi turizam nalaze se visoko na listi prioriteta našeg pokreta i nakon izborne pobjede, zajedno sa građanima sprovešćemo ovaj program u djelo - poručio je Zenović.

Ističe da je Budva predugo u stagnaciji.

- Moramo da je probudimo i ponovo uspostavimo mehanizme ekonomskog rasta socijalne sigurnosti koji će donijeti bolju budućnost za sve naše građane - zaključio je Zenović i pozvao građane da na izborima 26. maja daju glas listi pod rednim brojem 4. "Evropa sad – Budva ima šansu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 13:25