Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Akcije prodaju Vladi iza leđa * Pacijente pregledali u hotelu * Uhapšen kum Brana Mićunovića * Kestnerov šverc preplavio Podgoricu * Kompromis je kockanje sa samim sobom * Hrvati i Švajcarci vide Rusiju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mihailo Babović, Pozitivna Crna Gora:
– Ovih 35 pari klompi koje doniramo i te kako poboljšavaju zdravstvenu zaštitu sistema.

Vic Dana :)

–Sada možete da skinete masku, gospode doktore. Ja sam vas prepoznao! - reče pacijent u operacionoj sali.

Starija dama je došla kod zgodnog hirurga i pita ga:
– Doktore, možete li da me proljepšate?


– Žao mi je, odrubljivanje glave je u našoj državi zabranjeno.


Mlada pacijentkinja se po povratku iz bolnice hvali prijateljici šta je doživjela:
– Uradili su mi sve pretrage i uradili sve što je bilo u njihovoj moći: mamografiju, tomografiju, pornografiju...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Uklo­ni­li ot­pad
Vi­še de­se­ti­na ke­sa sa sme­ćem i ve­ća ko­li­či­na ka­ba­stog ot­pa­da uklo­nje­na je sa lo­ka­li­te­ta Bi­stri­ca i Vri­pa­zar, sa­op­šte­no je iz Na­ci­o­nal­nih par­ko­va Cr­ne Go­re (NPCG). U sa­op­šte­nju se na­vo­di da je Slu­žba za odr­ža­va­nje am­bi­jen­tal­ne hi­gi­je­ne i in­fra­struk­tu­re NP Ska­dar­sko je­ze­ro ure­di­la pro­stor u Ri­je­ci Cr­no­je­vi­ća.
– Za­ko­nom o Na­ci­o­nal­nim par­ko­vi­ma Cr­ne Go­re za­bra­nje­no je de­po­no­va­nje in­du­strij­skog, gra­đe­vin­skog i ko­mu­nal­nog ot­pa­da i nje­go­vo pri­vre­me­no od­la­ga­nje na mje­sti­ma ko­ja ni­je­su od­re­đe­na za te na­mje­ne. U ci­lju odr­ža­va­nja pro­sto­ra na­ci­o­nal­nog par­ka či­stim i ure­đe­nim, ape­lu­je­mo na gra­đa­ne da se od­go­vor­no od­no­se pre­ma za­šti­će­nim pod­ruč­ji­ma i ba­ca­ju ot­pad na mje­sta na­mi­je­nje­na za to – po­ru­či­li su iz NPCG.
A.O.

Kon­fe­ren­ci­ja u Ti­ra­ni
Ak­ci­o­ni tim pro­jek­ta „In­te­gra­ci­ja Ro­ma 2020” Sa­vje­ta za re­gi­o­nal­nu sa­rad­nju (RCC) or­ga­ni­zu­je da­nas u Ti­ra­ni kon­fe­ren­ci­ju na ko­joj će se raz­go­va­ra­ti o po­tre­ba­ma i pri­o­ri­te­ti­ma ve­za­nim za po­pu­nja­va­nje bu­džet­skih ne­do­sta­ta­ka u po­li­ti­ka­ma in­te­gra­ci­je Ro­ma na za­pad­nom Bal­ka­nu i Tur­skoj, uz po­se­ban osvrt na nji­ho­vo za­po­šlja­va­nje i stam­be­no zbri­nja­va­nje. Or­ga­ni­za­to­ri su na­ja­vi­li da je glav­ni cilj kon­fe­ren­ci­je, na ko­joj će uče­stvo­va­ti i pred­stav­ni­ci Vla­de Cr­ne Go­re, stva­ra­nje fo­ru­ma u okvi­ru ko­jeg će dr­ža­ve za­pad­nog Bal­ka­na i do­na­to­ri raz­go­va­ra­ti o po­tre­ba­ma i pri­o­ri­te­ti­ma in­te­gra­ci­je Ro­ma, po­seb­no u obla­sti za­po­šlja­va­nja i stam­be­nog zbri­nja­va­nja.
A.O.

Sa­gra­di­ti azi­le
NVO Pri­ja­te­lji ži­vo­ti­nja Pod­go­ri­ca za­tra­ži­la je od Vla­de, Mi­ni­star­stva po­ljo­pri­vre­de, Upra­ve za ve­te­ri­nu i fi­to­sa­ni­tar­ne po­slo­ve, Ve­te­ri­nar­ske in­spek­ci­je i svih lo­kal­nih sa­mo­u­pra­va da se u svim op­šti­na­ma sa­gra­de sklo­ni­šta za na­pu­šte­ne ži­vo­ti­nje. U do­pi­si­ma ko­je su upu­ti­li za­tra­ži­li su da se for­mi­ra ne­za­vi­sna in­spek­cij­ska slu­žba, ko­ja će kon­tro­li­sa­ti sva sklo­ni­šta u Cr­noj go­ri.
– Mi­ni­star­stvo po­ljo­pri­vre­de je du­žno da ura­di ba­zu po­da­ta­ka i či­po­va­nje pa­sa i ma­ča­ka, kao i stro­gu kon­tro­lu vla­sni­ka i od­ga­ji­vač­ni­ca. Sa­mo u tom slu­ča­ju mo­že­mo oče­ki­va­ti da će pro­ble­mi sa na­pu­šte­nim ži­vo­ti­nja­ma po­če­ti da se rje­ša­va­ju – sma­tra­ju u toj NVO.
A.O.

Jav­na ras­pra­va
Mi­ni­star­stvo jav­ne upra­ve or­ga­ni­zo­va­će da­nas okru­gli sto po­vo­dom jav­ne ras­pra­ve o Na­cr­tu za­ko­na o iz­mje­na­ma i do­pu­na­ma za­ko­na o elek­tron­skoj upra­vi. Iz tog re­so­ra je na­ja­vlje­no da će se okru­gli sto od­rž­ati u zgra­di Upra­ve za imo­vi­nu.
– U uvod­nom di­je­lu okru­glog sto­la go­vo­ri­će ge­ne­ral­na di­rek­to­ri­ca Di­rek­to­ra­ta za elek­tron­sku upra­vu i in­for­ma­tič­ku bez­bjed­nost Mi­li­ca Jan­ko­vić – na­ja­vi­li su iz MJU.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"