Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom OSNOVNA ŠKOLA „18. OKTOBAR” NA BIOČU PROSLAVILA ROĐENDAN
Otvoriće biblioteku
Učesnici programa Otvoriće biblioteku
Dan ško­le u OŠ „18. ok­to­bar” na Bi­o­ču pro­sla­vljen je ša­re­no­li­kim, ras­pje­va­nim i ple­som is­pu­nje­nim pro­gra­mom. Raz­dra­ga­ni uče­ni­ci sve­ča­nost su po­sve­ti­li svim lju­di­ma ve­li­kog sr­ca uz po­ru­ku „Haj­de da se dru­ži­mo - sr­ce sr­cu”. Na­kon hor­skog iz­vo­đe­nja pje­sme „Go­ro mo­ja” dje­ca su se pred­sta­vi­li pje­sma­ma na ru­skom je­zi­ku, re­ci­ta­li­ma, dram­skim ko­ma­di­ma, ske­če­vi­ma...
Di­rek­tor ško­le Dan­ka Mi­haj­lov is­ta­kla je da su pred nji­ma ve­li­ki re­zul­ta­ti, ko­je su po­sti­gli uz pu­nu po­dr­šku i pa­žnju mje­šta­na Bi­o­ča, uče­ni­ka, za­po­sle­nih, do­na­to­ra, Mi­ni­star­stva pro­svje­te i po­ljo­pri­vre­de kao i mno­go lju­di do­bre vo­lje.
-Mno­go se po­sti­glo, a mo­ra­mo se po­hva­li­ti si­ste­ma­ti­zo­va­njem rad­nog mje­sta vo­za­ča ko­je je va­žno za na­še uče­ni­ke. Ta­ko­đe, or­ga­ni­zo­va­li smo bi­bli­o­te­ku ko­ja će bi­ti otvo­re­na za sve u Bi­o­ču. U to­ku je i si­ste­ma­ti­za­ci­ja rad­nog mje­sta pe­da­go­ga. Mi­sli­mo i na na­še bu­du­će uče­ni­ke ta­ko što će Mi­ni­star­stvo pro­svje­te i vr­tić „Đi­na Vr­bi­ca” u pro­sto­ri­ja­ma na­še ško­le or­ga­ni­zo­va­ti gru­pu za pred­škol­ce na šta smo ve­o­ma po­no­sni. Cilj nam je da na­ša dje­ca iz­ra­stu u do­bre lju­de i da ra­do­snim ži­vot­nim ko­ra­ci­ma sti­žu do uspje­ha otva­ra­ju­ći vra­ta bo­ga­te bu­duć­no­sti ko­ja je pred nji­ma – re­kla je Mi­haj­lov.
U lje­po­ti pje­sme i re­ci­ta­ci­je uži­vao je i pred­stav­nik Mi­ni­star­stva pro­svje­te Slo­bo­dan Fi­li­po­vić ko­ji je po­že­lio da Dan ško­le bu­de pod­strek za uspje­šnu bu­duć­nost svih uče­ni­ka
- Že­lim da u ovu ško­lu do­la­zi­te sa ra­do­šću, da se u njoj osje­ća­te pri­jat­no, i da je bri­žno ču­va­te kao za­log za bu­du­će ge­ne­ra­ci­je – ka­že Fi­li­po­vić.
Mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de Pe­tar Iva­no­vić do­ni­rao je ško­li knji­ge i ra­ču­nar i na taj na­čin na­sta­vio da pru­ža du­go­go­di­šnju po­dr­šku ak­tiv­no­sti­ma kroz ula­ga­nje u ovaj škol­ski obje­kat.
- Za­po­če­li smo sa ma­lom do­na­cijom knji­ga i ove go­di­ne ta­ko­đe pri­pre­mi­li pa­ket knji­ga za bi­bli­o­te­ku ko­ji ni­je sa­mo na­mije­njen đa­ci­ma ne­go svi­ma va­ma. Za­to vas po­zi­vam da ši­re­njem mi­si­je o bi­bli­o­te­ci u ovoj ško­li pre­u­zme­te da­lje i ob­ja­sni­te pri­ja­te­lji­ma, ro­đa­ci­ma da ov­de po­sto­ji mo­guć­nost da uz­me­te ne­ku knji­gu na či­ta­nje. Ta­ko­đe, di­ni­ra­će­mo i je­dan ra­ču­nar sa prin­te­rom, jer upra­vo je to ono što ne­do­sta­je mla­di­ma da bi osta­li u pod­ruč­ji­ma ko­ji gra­vi­ti­ra­ju u gra­du – re­kao je Iva­no­vić. Vi.R.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"