Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Tetku zbog para tukao do smrti * Milov savjetnik uhapšen zbog ruske veze * Drugovi i u smrti nerazdvojni * Otrovne hemikalije u lutkama * Pudždamon i članovi vlade u Briselu * Represije bile tragedija za narod * Degradiranje Univerziteta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ĐORĐE BLAŽIĆ, PROFESOR :
Vujanović je kao predsjednik države dužan da ukazom raspusti Skupštinu i raspiše izbore prvog narednog dana po raspuštanju parlamenta.

Vic Dana :)

Šeta ciga parkom i u daljini ugleda skinse. Kaže mu jedan od njih :
- Cigo, dođi ovamo da ti kažemo nešto.
A ciga će na to:
-Neka, neka kume, ne moram ja sve da znam.

Kako se zove ciganin koji zna geometriju?
- Romb.

Kako se zove uragan koji je prošao kroz Cigamalu?
-Garagan.

Zašto cigani plaču svaki put kad gledaju film Titanik?
Žao im gvožđa.

Cigo otvorio radnju za „krečenje” auta. Prilazi mušterija i pita.
- Kakva ti je garancija?
A cigo će na to:
- Tri kiše brate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom ŠTJEFAN CAMAJ (DEMOKRATE) PORUČIO VLASTIMA
DPS spreman za političku penziju
Camaj DPS spreman za političku penziju
De­mo­kra­te će se u ovoj kam­pa­nji ba­vi­ti pro­ble­mi­ma gra­đa­na i nu­đe­njem kon­kret­nih rje­še­nja za njih, jer to je po­li­ti­ka, a ni­je po­li­ti­ka da hu­ška­te bra­ću i kom­ši­je jed­ne na dru­ge, pa da uvi­jek pro­fi­ti­ra­te na nji­ho­vom raz­do­ru, po­ru­čio je Štje­fan Ca­maj, no­si­lac iz­bor­ne li­ste De­mo­kra­ta za Tu­zi funk­ci­o­ne­ri­ma iz De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta.
- Go­spo­do iz DPS-a, ni­je vam Štje­fan Ca­maj kriv što je Đu­ka­no­vić bio rat­ni sa­bo­rac Vo­ji­sla­va Še­še­lja ili što je Đu­ka­no­vić svo­je­vre­me­no go­vo­rio da je Mi­lo­še­vić ne­što naj­bo­lje što se mo­glo do­go­di­ti Ju­go­sla­vi­ji i da je po­no­san što mo­že da sta­ne ra­me uz ra­me sa njim, ni­ti je Štje­fan Ca­maj or­ga­ni­zo­vao „Or­lov let” i ta­ko po­ka­zi­vao DPS-ov­sku lju­bav pre­ma Tu­za­ni­ma. Lo­še ste po­če­li. Zar stvar­no mi­sli­te da će gra­đa­ni Ma­le­si­je i ja da se za­ba­vlja­mo oko va­še na­ci­o­na­li­stič­ke hi­ste­ri­je ko­ju ši­ri­te? Mi­sli­te da će­mo opet da se pre­bro­ja­va­mo, umje­sto da vi­di­mo šta ste vi sve obe­ća­va­li i ko­li­ko pu­ta ste pre­va­ri­li? Ni­je po­li­ti­ka da hu­ška­te bra­ću i kom­ši­je jed­ne na dru­ge, pa da uvi­jek pro­fi­ti­ra­te na nji­ho­vom raz­do­ru. Pro­či­ta­ni ste. Još ma­lo će­te da od­ma­ra­te glas, ali sve po za­slu­zi - ne­ko u po­li­tič­koj pen­zi­ji, ne­ko u jed­nom ogra­đe­nom objek­tu na po­la pu­ta iz­me­đu Pod­go­ri­ce i Da­ni­lov­gra­da - po­ru­čio je Ca­maj.
S.R.


Du­ko­vić: Po­li­tič­ka ka­mu­fla­ža

Da po­li­ti­ka De­mo­kra­ta vri­je­đa gra­đa­ne Tu­zi, od­go­vo­rio je Ca­ma­ju Ha­lil Du­ko­vić, pred­sjed­nik op­štin­skog od­bo­ra DPS Tu­zi.
- Štje­fan Ca­maj po­ku­ša­va još jed­nom da ma­ni­pu­li­še na­ci­o­nal­nim i vjer­skim pi­ta­nji­ma gra­đa­na Tu­zi, pa na­kon što se po­hva­lio da ima mul­ti­et­nič­ku li­stu, da­nas pri­zi­va Še­še­lja, Mi­lo­še­vi­ća i osta­le mi­lje­ni­ke svo­jih še­fo­va, ko­ji su do pri­je sa­mo par go­di­na bi­li is­tak­nu­ti čla­no­vi par­ti­ja či­ja je ide­o­lo­gi­ja do­bro po­zna­ta gra­đa­ni­ma Tu­zi. Me­đu­tim, sve te po­li­tič­ke ka­mu­fla­že i ma­ni­pu­la­ci­je su odav­no već pre­po­zna­li gra­đa­ni i Cr­ne Go­re i Tu­zi, pa iako De­mo­kra­te još uvi­jek ne zna­ju ni ko su, ni šta su, ni za šta su, gra­đa­ni ih do­bro pam­te po nji­ho­vim za­pa­že­nim ulo­ga­ma u ve­li­ko­dr­žav­nim pro­jek­ti­ma na­ših su­sje­da i mr­žnji pre­ma ma­njin­skim na­ro­di­ma i za­jed­ni­ca­ma od ko­jih da­nas be­stid­no tra­že po­dr­šku i gla­so­ve. Ko­li­ko god se tru­di­li, gra­đa­ni Tu­zi to do­bro pam­te i ni­ka­da to ne­će za­bo­ra­vi­ti. Da­kle, sva­ki po­ku­šaj da se Tu­zi opet di­je­le po ovim osno­va­ma ne­će us­pje­ti- po­ru­čio je Du­ko­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"