Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika I KOTORSKI PARLAMENT JUČE PREKINUO ZASJEDANJE
Zbog Luke sukob u SDP-u
Zbog Luke sukob u SDP-u
Sjed­ni­ca Skup­šti­ne op­šti­ne (SO) Ko­tor pre­ki­nu­ta je ju­če u star­tu zbog ne­do­stat­ka kvo­ru­ma pri­li­kom gla­sa­nja o ime­no­va­nju pred­lo­že­nih no­vih čla­no­va od­bo­ra di­rek­to­ra AD Lu­ka Ko­tor dr Bran­ka Iva­no­vi­ća, Bra­ni­mi­ra Ma­slo­va­ra i Slo­bo­da­na Vu­ka­so­vi­ća iz re­do­va So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je, te pot­pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne Bran­ka Ne­do­vi­ća (SDP) kao pu­no­moć­ni­ka SO Ko­tor.
To je bio če­tvr­ti po­ku­šaj odr­ža­va­nja sjed­ni­ce, a ka­da će bi­ti na­sta­vlje­na pred­sjed­ni­ca SO Dra­gi­ca Pe­ro­vić (DF/DSS) ni­je mo­gla re­ći.
Sjed­ni­cu je pre­ki­nuo raz­dor u re­do­vi­ma So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je, ko­ja je je­dan od ko­a­li­ci­o­nih part­ne­ra unu­tar vla­da­ju­će struk­tu­re sa De­mo­kra­ta­ma, De­mo­krat­skim fron­tom, Gra­đan­skim po­kre­tom URA, uz po­dr­šku SNP-a.
Da je unu­tar ko­tor­skog SDP-a oči­to do­šlo do ozbilj­nog kon­flik­ta do­ka­za­li su su­prot­sta­vlje­ni sta­vo­vi nje­go­vih od­bor­ni­ka u lo­kal­nom par­la­men­tu.
Dva od­bor­ni­ka ima­la su jed­no mi­šlje­nje, a tre­ći su­prot­no. Na sjed­ni­ci pri­je nje­nog pre­ki­da od­bor­ni­ca SDP-a Te­na Bo­žo­vić sa­op­šti­la je da nji­ho­vi od­bor­ni­ci ne­će gla­sa­ti za ime­no­va­nje no­vih čla­no­va od­bo­ra di­rek­to­ra Lu­ke Ko­tor, jer ni­su za­do­volj­ni do­sa­da­šnjim vo­đe­njem ovog pred­u­ze­ća, što ni­je bio i stav pred­sjed­ni­ce Klu­ba od­bor­ni­ka SDP-a Ko­tor dr Bru­ne Lo­ča­re­vić. Su­kob je re­zul­ti­rao na­pu­šta­njem sjed­ni­ce po­je­di­nih od­bor­ni­ka vla­da­ju­će ko­a­li­ci­je, ta­ko da je pro­pao po­ku­šaj iz­bo­ra čla­no­va od­bo­ra di­rek­to­ra Lu­ke.
– Ni­smo za­do­volj­ni struč­no­šću vo­đe­nja Lu­ke Ko­tor i sma­tra­mo da je do­šlo do kr­še­nja od­re­đe­nog do­go­vo­ra, da je SNP, ko­ji je tre­balo da bu­de ma­njin­ska po­dr­ška, pre­ra­stao u ne­što dru­go; po­stao je ve­ćin­ska i iz tog raz­lo­ga je naš stav ja­san. Uko­li­ko ne­ko od čla­no­va na­šeg klu­ba bu­de iz­ra­zio su­prot­no mi­šlje­nje od ovog ko­ji sam iz­ni­je­la, sma­tram to nje­go­vim lič­nim na­ho­đe­njem – re­kla je Bo­žo­vi­će­va pret­hod­no, na šta je Lon­ča­re­vi­će­va uz­vra­ti­la da će se dr­ža­ti ko­a­li­ci­o­nog do­go­vo­ra po­stig­nu­tog pri­je go­di­nu da­na, ko­jim je de­fi­ni­sa­no da SNP u od­bo­ru di­rek­to­ra Lu­ke ima tri čla­na.
B.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"