Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-07 ŽENSKA FUDBALSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE PORAŽENA U PRIJATELJSKOM MEČU OD BOSNE I HERCEGOVINE Samo Bojat precizna Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2:1 (2:1)
Sta­di­on: „Bi­ći­na” u Po­la­či. Su­di­ja: Je­le­na Pe­ja­ko­vić. Stri­jel­ci: Ni­ko­lić u 9. i Spa­hić u 14. za Bo­snu i Her­ce­go­vi­nu, a Bo­jat u 21. mi­nu­tu za Cr­nu Go­ru. Žu­ti kar­to­ni: Hu­sić, Lu­kić, Ku­liš, Ni­ko­lić (BiH), Ša­ra­no­vić, Bu­la­to­vić (Cr­na Go­ra).
BiH: Ha­san­be­go­vić, Spa­so­je­vić, Spa­hić, Alek­sić, Ra­de­ljić (Me­dić), Hu­sić (Ha­džić), Lu­kić (Vu­ja­din), Ku­liš, Spa­hić, Ni­ko­lić, Ša­ko­tić.
Cr­na Go­ra: Ča­bar­ka­pa (Ob­ra­do­vić), To­šić, Še­bek (Vra­neš), Ša­ra­no­vić, Bu­la­to­vić, Bo­žić, Ron­do­vić (Pa­vi­će­vić), Kar­li­čić (Bje­li­ca), Vu­ja­di­no­vić (Vuk­če­vić), Bo­jat (Bra­šnjo), Kuč.
Na­kon de­ba­kla od Hr­vat­ske, žen­ska fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re do­ži­vje­la je još je­dan po­raz u pri­ja­telj­skim me­če­vi­ma. Iza­bra­ni­ce se­lek­to­ra Mir­ka Ma­ri­ća iz­gu­bi­le su ju­če od Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne sa 1:2, u me­ču u ko­jem je je­di­ni po­go­dak za „cr­ve­ne” po­sti­gla Ta­ma­ra Bo­jat.
– Ostva­ri­li smo sve što smo pla­ni­ra­li ka­da je za­ka­za­na ova ak­ci­ja i dvo­meč sa se­lek­ci­ja­ma Hr­vart­ske i Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne. U vr­lo do­brim uslo­vi­ma od­ra­di­li smo če­ti­ri tre­nin­ga i od­i­gra­li dva me­ča pro­tiv eki­pa ko­je su, u ovom mo­men­tu, do­sta kva­li­tet­ni­je od nas. Ta­ko­đe, oba ri­va­la su u tak­mi­čar­skom to­nu­su jer uče­stvu­ju u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za Svjest­ko pr­ven­stvo. U ve­o­ma bor­be­noj utak­mi­ci ima­li smo si­tu­a­ci­ju da ju­ri­mo dva go­la za­o­stat­ka. Na­kon dru­gog po­got­ka pro­tiv­ni­ka od­i­gra­li smo ve­o­ma kon­kret­no, po­sti­gli po­go­dak i ima­li još ne­ko­li­ko do­brih si­tu­a­ci­ja. Po­pra­vi­li smo uti­sak u od­no­su na pr­vi meč, što je jed­na po­zi­tiv­na stvar. Mi smo u fa­zi for­mi­ra­nja se­lek­ci­je za kva­li­fi­ka­ci­je ko­je po­či­nju tek u sep­tem­bru na­red­ne go­di­ne, pa nam je u ovom mo­men­tu re­zul­tat u dru­gom pla­nu. Do­sta pro­sto­ra da­li smo ve­o­ma mla­dim igra­či­ca­ma i za­do­volj­ni smo na­či­nom na ko­ji se one ukla­pa­ju u na­šu naj­bo­lju se­lek­ci­ju – re­kao je za zva­nič­ni sajt FSCG se­lek­tor Mir­ko Ma­rić. D.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"