Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Odbačene 53 prijave za izbornu krađu * Klikovac preuranjeno odbacila prijavu protiv Brajovića * Fond PIO da odgovori gdje je otišlo 5,8 miliona * Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Pismo podrške * Pravni sporazum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-08-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BORIS RAONIĆ, ČELNIK GRAĐANSKE ALIJANSE:
Atmosfera na poslednjim izborima nije bila demokratska.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport MATIJA PIŽURICA, RUKOMETAŠ BEOGRADSKOG PARTIZANA, ZA „DAN”
Ostao žal za titulom
Pižurica Ostao žal za titulom
Dva­de­set­tro­go­di­šnji sred­nji bek be­o­grad­skog Par­ti­za­na Ma­ti­ja Pi­žu­ri­ca od­mo­r je proveo u rod­noj Pod­go­ri­ci. U raz­go­vo­ru za na­še no­vi­ne, od­lič­ni ru­ko­me­taš je pri­čao o pro­šloj se­zo­ni u ko­joj je dao pun do­pri­nos što bo­ljim re­zul­ta­ti­ma svo­ga klu­ba.
– Sa Par­ti­za­nom sam u do­sta ja­koj Su­per li­gi Sr­bi­je sjaj­no na­pre­do­vao, sve do utak­mi­ce sa Voj­vo­di­nom u Be­o­gra­du ka­da sam slo­mio kost u li­je­voj ša­ci. Na ža­lost, u po­sljed­njih pet ko­la ni­sam mo­gao da po­mog­nem dru­go­vi­ma i ti­tu­la nam je iz­ma­kla u po­sljed­njoj run­di šam­pi­o­na­ta – ka­zao je Pi­žu­ri­ca i do­dao: – U Par­ti­za­nu sam šest go­di­na. Mno­go to­ga li­je­pog sam do­ži­vio sa „cr­no-be­li­ma”. Lju­bav pre­ma klu­bu je ne­spor­na, ali žal za ti­tu­lom ko­ju ove go­di­ne ni­je­smo osvo­ji­li je još ve­ća.
Pi­žu­ri­ca je pro­šle se­zo­ne dr­žao od­bra­nu Par­ti­za­na i bio je­dan od naj­bo­ljih od­bram­be­nih igra­ča li­ge.
– Tre­ner Ne­nad Mak­sić me je ove se­zo­ne ko­ri­stio vi­še u od­bra­ni i to se is­po­sta­vi­lo kao od­lič­no rje­še­nje, jer sam na­pre­do­vao u oba prav­ca. Is­ko­ri­stio sam i šan­su u na­pa­du i bio je­dan od naj­bo­ljih asi­ste­na­ta li­ge. U me­đu­vre­me­nu je do­šlo do pro­mje­ne na klu­pi, Mak­sić je oti­šao, a na nje­go­vo mje­sto je do­šao Bo­jan Bu­tu­li­ja. Bi­će Par­ti­zan, si­gu­ran sam, fi­zič­ki naj­sprem­ni­ja eki­pa, a bi­će i tim „rat­ni­ka”, ko­ji će osta­vlja­ti sr­ce na te­re­nu, bez ob­zi­ra na ime pro­tiv­ni­ka.
Sa re­pre­zen­ta­ci­jom Cr­ne Go­re, Pi­žu­ri­ca je ovog lje­ta bio na Me­di­te­ran­skim igra­ma u Ta­ra­go­ni.
– Ove go­di­ne sam obu­kao i to­li­ko že­lje­ni dres re­pre­zen­ta­ci­je Cr­ne Go­re. Ni­je­smo se pro­sla­vi­li u Ta­ra­go­ni, ali se na­dam po­zi­vu i u sle­de­ćim re­pre­zen­ta­tiv­nim ak­ci­ja­ma.
Na pi­ta­nje da li osta­je u Par­ti­za­nu i na­red­ne se­zo­ne, mla­di ru­ko­me­taš je re­kao:
–Imam po­nu­da iz ino­stran­stva, ali ne­ću spa­ko­va­ti ko­fe­re po sva­ku ci­je­nu. Uko­li­ko Par­ti­zan po­ka­že am­bi­ci­je za ti­tu­lu i na­pra­vi do­bar tim, ne bih išao iz Be­o­gra­da. Uosta­lom, gdje god da bu­dem da­ću sve od se­be da po­ka­žem svo­je kva­li­te­te. Na­dam se sa­mo da će me ove go­di­ne za­o­bi­ći po­vre­de, a sve osta­lo je na me­ni – is­ta­kao je na kra­ju Ma­ti­ja Pi­žu­ri­ca.
D.P.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"