Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Odbačene 53 prijave za izbornu krađu * Klikovac preuranjeno odbacila prijavu protiv Brajovića * Fond PIO da odgovori gdje je otišlo 5,8 miliona * Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Pismo podrške * Pravni sporazum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-08-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BORIS RAONIĆ, ČELNIK GRAĐANSKE ALIJANSE:
Atmosfera na poslednjim izborima nije bila demokratska.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport MILAN ĐURIŠIĆ, DEFANZIVAC BUDUĆNOSTI, NAKON REMIJA SA LOVĆENOM PORUČIO Lopta nije htjela u gol
Fud­ba­le­ri­ma Bu­duć­no­sti oči­gled­no ne pri­ja­ju der­bi utak­mi­ce. Pro­šle sri­je­de po­ra­že­ni su od OFK Ti­to­gra­da (0:1), a on­da su u ne­dje­lju uve­če pro­tiv Lov­će­na igra­li sa­mo 0:0. Me­đu­tim, mo­ra se is­ta­ći da je meč sa Ce­ti­nja­ni­ma bio je od­li­čan. Pod­go­ri­ča­ni su igra­li ve­o­ma do­bro i uz ma­lo sport­ske sre­će mo­gli su do po­bje­de. Stvo­ri­li su mno­go pri­li­ka, ali ih gol ni­je htio. Iz si­tu­a­ci­ja gdje je bi­lo te­že pro­ma­ši­ti ne­go po­go­di­ti, ni­su uspje­li da sa­vla­da­ju Mi­ća Pe­ro­vi­ća. Ipak, ova igra hra­bri i uko­li­ko na­sta­ve sa ova­kvim par­ti­ja­ma ima­će re­al­ne iz­gle­de i za du­plu kru­nu.
– Mi­slim da je utak­mi­ca bi­la fe­no­me­nal­na. Mo­žda smo ma­lo spo­ri­je ušli u meč, ali ka­ko je vri­je­me od­mi­ca­lo sve smo bi­li bo­lji. U dru­gom po­lu­vre­me­nu pot­pu­no smo do­mi­ni­ra­li te­re­nom i igra­li ona­ko ka­ko bi tre­ba­lo da bu­de uvi­jek. Stvo­ri­li smo mno­go šan­si, ne­ke od njih su bi­li zi­ce­ri ko­ji se te­ško pro­ma­šu­ju, ali jed­no­stav­no lop­ta ni­je htje­la u gol – re­kao je po­vrat­nik u eki­pu Bu­duć­no­sti i je­dan od naj­bo­ljih na pret­hod­nom me­ču Mi­lan Đu­ri­šić.
Lov­ćen je ta­ko­đe po­ka­zao ka­rak­ter.
– Ce­ti­nja­ni su po­ka­za­li u po­je­di­nim dje­lo­vi­ma me­ča da se ra­di o kva­li­tet­noj eki­pi i da ni­je­su slu­čaj­no u vr­hu ta­be­le. Ipak, i po­red to­ga, sma­tram da re­zul­tat na kra­ju ni­je bio re­a­lan.
Tre­ner Pod­go­ri­ča­na Zo­ran Go­ve­da­ri­ca je na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re na­kon me­ča po­hva­lio igru Đu­ri­ši­ća.
– Za­do­vo­ljan sam svo­jom par­ti­jom, ali i svje­stan da uvi­jek mo­že bo­lje. Zdrav sam, fi­zič­ki pot­pu­no spre­man i si­gu­ran sam da će mo­ja for­ma kao i for­ma ci­je­le eki­pe ići uz­la­znom pu­ta­njom – re­kao je na kra­ju Mi­lan Đu­ri­šić.
Mi­tar Ra­du­no­vić

Ce­ti­nja­ni za­do­volj­ni bo­dom

Lov­ćen je osvo­jio bod u der­bi­ju če­tvr­tog ko­la „Te­le­kom” 1. CFL pro­tiv eki­pe Bu­duć­no­sti. Ce­ti­nja­ni su na naj­ve­ćem cr­no­gor­skom sta­di­o­nu od­i­gra­li dva raz­li­či­ta po­lu­vre­me­na. U pr­vom su pru­ži­li od­lič­nu igru, stvo­ri­li par do­brih pri­li­ka i bi­li bli­ži po­got­ku. Ipak, u dru­gom di­je­lu, Bu­duć­nost je ap­so­lut­no pre­u­ze­la kon­ce igre u svo­je ru­ke, pa je Lov­ćen za­hva­lju­ju­ći gol­ma­nu Mi­ću Pe­ro­vi­ću sa­ču­vao ve­li­ki bod ko­ji ih je osta­vio u sa­mom vr­hu ta­be­le.
Bek cet­nji­skog ti­ma, Igor Mar­ko­vić, sma­tra da je nje­go­va eki­pa sa­svim za­slu­že­no od­ni­je­la bod iz Pod­go­ri­ce.
– Bi­la je ovo od­lič­na utak­mi­ca, sa pu­no rit­ma, do­sta šan­si i na kra­ju mo­ra­mo bi­ti za­do­volj­ni sa bo­dom. Bu­duć­nost je u dru­gom po­lu­ve­me­nu ima­la tri - če­ti­ri do­bre pri­li­ke. Sta­ja­li smo do­bro na te­re­nu i mi­slim da smo bor­bom i po­sve­će­no­šću za­slu­ži­li sre­ću. Ta­ko­đe, za­do­vo­ljan sam što se ni­smo po­vu­kli pred fa­vo­ri­zo­va­nim pro­tiv­ni­kom ko­ji je naj­o­zbilj­ni­ji kan­di­dat za ti­tu­lu. Po­ka­za­li smo da ove se­zo­ne Lov­ćen ima kva­li­te­ta da se sa svim nad­i­gra­va – re­kao je Mar­ko­vić.L.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"