Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Objaviću kako je Milo postao milioner * Birači će nas kazniti ako ne budemo jedinstveni * Eksploatišu rudu bez dozvole Vlade * Radulović duguje za porez 134 hiljade eura * Čelnicima OVK mjesto na optužnici * Troše milione bez ikakve kontrole * Krajem januara isplata depozita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Njegoš Mrkonjić, kolumnista:
– Kasabe jedu svoju djecu.

Vic Dana :)

Kako je plavuša poginula pijući mlijeko?
Krava je pala na nju!
Gdje Bosanka krije pare od muža?
Pa pod knjigom.
A Crnogorka?
Pod lopatom.
A gdje krije Hercegovka?
Na stolu, pa nek uzme ako smije.
Mujo govori Hasu:
- Moja žena je anđeo!
Haso:
- Blago tebi, moja je još živa!
Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dva minuta, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za jedan isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, nego onaj kreten na vratima uvijek pocijepa kartu kada mu je dam.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA CRNE GORE U FEBRUARU BIJE ODLUČUJUĆE BITKE ZA PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO Todorović dolazi, neizvjestan Bjelica
Ko­šar­ka­ška re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re na­la­zi se na do­hvat is­pu­nje­nja sna i pla­sma­na na Svjet­sko pr­ven­stvo u Ki­ni ovog lje­ta. Iza­bra­ni­ci Zve­zda­na Mi­tro­vi­ća su skrom­no ušli u kva­li­fi­ka­ci­je, a sa­da ih dvi­je utak­mi­ce di­je­le od isto­rij­skog uspje­ha. Cr­ve­ni tre­nut­no za­u­zi­ma­ju tre­će mje­sto kva­li­fi­ka­ci­o­ne gru­pe. I sa sko­rom 6-4 i osta­je im da ga u fe­bru­ar­skom pro­zo­ru od­bra­ne od Le­to­ni­je i Ukra­ji­ne. A upra­vo će sa te dvi­je se­lek­ci­je od­mje­ri­ti sna­ge. Pr­vo 22. fe­bru­a­ra go­stu­ju Ukra­ji­ni i uko­li­ko po­bi­je­de ili iz­gu­be sa ma­nje od šest po­e­na raz­li­ke o pla­sma­nu na Svjet­sko pr­ven­stvo od­lu­či­va­će 25. fe­bru­a­ra u Mo­ra­či pro­tiv Le­to­ni­je. Na­rav­no, svi­ma u ta­bo­ru re­pre­zen­ta­ci­je Cr­ne Go­re ja­sno je da je pred nji­ma ogro­man po­sao i ta­ko se po­na­ša­ju. Čel­ni­ci KSCG kon­tak­ti­ra­li su sve po­ten­ci­jal­ne re­pre­zen­ta­tiv­ce i uglav­nom do­bi­li po­zi­ti­van od­go­vor oko uče­šća u sle­de­ćoj re­pre­zen­ta­tiv­noj ak­ci­ji. Cr­ve­ni će u od­no­su na pro­šli kva­li­fi­ka­ci­o­ni pro­zor bi­ti ja­či za cen­tra Hu­ven­tu­da Mar­ka To­do­ro­vi­ća, ko­ji je po­tvr­dio do­la­zak u Pod­go­ri­cu 18. fe­bru­a­ra na oku­plja­nje. Za­ni­mlji­vo je da je i is­ku­sni kril­ni cen­tar Mil­ko Bje­li­ca is­ka­zao ve­li­ku že­lju da po­mog­ne re­pre­zen­ta­ci­ji u od­lu­ču­ju­ćim du­e­li­ma. On tre­nut­no bra­ni bo­je ja­pan­skog šam­pi­o­na Al­var­ka i upra­vo mu ču­dan si­stem tak­mi­če­nja u ta­mo­šnjoj li­gi pra­vi pro­blem. Što se ti­če nje­go­vog tre­ne­ra Lu­ke Pa­vi­će­vi­ća, ko­ji je bio se­lek­tor Cr­ne Go­re, ne bi bi­lo pro­ble­ma, ali čel­ni­ci klu­ba ni­su volj­ni da pu­ste Bje­li­cu. Me­đu­tim, on je spre­man da se oda­zo­ve i na svo­ju šte­tu. U KSCG ne bi že­lje­li da po­u­zda­nog re­pre­zen­ta­tiv­ca iz­la­žu ne­pri­jat­no­sti­ma, ta­ko da je nje­gov na­stup još uvi­jek ne­iz­vje­stan. Što se ti­če pro­be­ma naj­ve­ći pred­sta­vlja po­vre­da Ni­ko­le Iva­no­vi­ća. Od­lič­ni plej Bu­duć­nost Vo­li bio je je­dan od naj­za­slu­žni­jih za po­bje­du pro­tiv Tur­ske i u struč­nom šta­bu Cr­ne Go­re se na­da­ju da će se opo­ra­vi­ti od po­vre­de i bi­ti spre­man da da fi­nal­ni do­pri­nos pla­sma­nu na Svjet­sko pr­ven­stvo.Z.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"