/ - УРА
07/11/2021 u 15:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цетињска УРА сjутра предаjе листу; Непоткупљиви борци за грађанску, европску и еколошку Црну Гору

На цетињској листи УРА наћи ће се више нових лица коjа су остварена у своjим струкама и препозната од стране локалне заjеднице

У складу са Статутом, Главни одбор УРА потврдио jе листу од 33 кандидата за одборнике уочи 5. децембра и локалних избора у Приjестоници Цетиње. 

- Представићемо листу чиjи ће значаjан дио чинити нова лица, особе коjе су на Цетињу и у Црноj Гори препознате као остварени поjединци у своjим струкама, али и непоткупљиви борци за грађанску, европску и еколошку Црну Гору - наводе из УРА. 

Цетињска УРА сjутра ће предати листу од 33 кандидата за одборнике, а на њоj ће се наћи више нових лица коjа су остварена у своjим струкама и препозната од стране локалне заjеднице. 

Међу кандидатима за одборнике, између осталих, наћи ће се директор Дома здравља Цетиње Марко Радовић, директор Националног парка Ловћен Владимир Мартиновић, дипломирани драмски умjетник Ђорђе Jовићевић, економисткиња и потпредсjедница цетињске УРА Владана Ломпар, предсjедник цетињске УРА Славко Шоле Jанковић, правница Ксениjа Борозан, филмски и тв редитељ Гоjко Беркуљан, финансиjски менаџер Божидар Турчиновић, савjетник потпредсjедника Владе за безбjедност Филип Аџић, економиста и функционер некадашњег ЛСЦГ Воjислав Газивода, адвокат и потпредсjедник цетињске УРА Петар Мартиновић, одборница и магистранд црногорског jезика и књижевност Jована Радовић, ватрогасац Марко Поповић, потпредсjедница цетињске УРА Марина Мартиновић, предузетник Иван Марковић и савjетник потпредсjедника Владе за медиjе Милош Перишић. 

Цетињска УРА ће носиоца, распоред и слоган листе представити сjутра на прес конференциjи поводом предаjе листе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 20:10