21/03/2024 u 12:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Nikšić: Šćekić obmanjuje javnost, teren u Ozrinićima izgradili mještani, donatori i Opština 2015. godine

Ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore, sem što se nikada nije bavio sportom, sem što ne zna rangove i važnosti sportskih takmičenja, sem što se u sport razumije isto koliko i u medicinu, isti se očigledno ne razumije ni u sportsku infrastrukturu, kazali su iz

- Pa je tako u Ozrinićima, kako kaže, otvorio sportski teren, koji je izgrađen u septembru 2015. godine. Tom prilikom Dragoslav Šćekić je izjavio da Ozrinići sada dobijaju teren na kojem će se okupljati mladi.

image

Košarkaški teren u Ozrinićima

- DPS

Da informišemo javnost na tom terenu se mladi okupljaju i bave sportom bezmalo deceniju, a teren je izgrađen udruženim snagama mještana, donatora i Opštine Nikšić. Pomenuti teren je i mjesto na kojem se odigrava prestižni memorijalni turnir “Žarko Varajić” - navode iz OO DPS Nikšić.

image

Košarkaški teren u Ozrinićima

- DPS

Oni mole ministra da razluči pojmove izgradnja, otvaranje, adaptacija i slično, jer sada je na već izgrađenom objektu samo postavljena podloga.

- Srećni smo što su mladi iz MZ Ozrinići dobili bolje uslove za treniranje i bavljenje rekreativnim sportovima, ali ne počinju godine sa Dragoslavom Šćekićem i njegovim titularastvom.

Svečano otvoren adaptirani košarkaški teren u Ozrinićima: Teren nazvan po legendarnom Žarku Varajiću

Zaključno, teren se nalazi u blizini kuće čuvenog crnogorskog reditelja Živka Nikolića, koji, da je živ, vjerovatno bi u činjenjima ministra sporta i mladih i lokalne uprave Nikšića, koja čini što čini sa ulicom koja nosi njegovo ime, imao šta reći, onako umno i sarkastično, kako je samo on i umio - navodi se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:17