/ фото: Влада ЦГ
24/08/2021 u 15:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Сваки прогрес Никшића и те како ће се осјећати у цијелој Црној Гори

Предсједник Владе, заједно са министарком просвјете, науке, културе и спорта, и министром пољопривреде, шумарства и водопривреде састао са представницима никшићке локалне самоуправе

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић, заједно са министарком просвјете, науке, културе и спорта, Весном Братић и министром пољопривреде, шумарства и водопривреде, Александаром Стијовићем, састао са представницима никшићке локалне самоуправе, на челу са предсједником Марком Ковачевићем.

Кривокапић је поручио општинској власти Никшића да сваки прогрес који се буде десио у том граду, и те како ће се осјећати и у цијелој Црној Гори, те да је Влада Црне Горе спремна да експертски и буџетски подржи све здраве пројекте.

Ковачевић је истакао да се као челник Општине нада да ће, будући да представља ново општинско руководство, у Влади имати партнера који има разумијевање за бројне локалне проблеме који су наслијеђени.

Предсједник је упознао премијера са стањем у привредним субјектима Жељезари и Металцу као и са непостојањем механизама на локалном нивоу како би допринијели побољшању ситуације у овим колективима.

- Локална самоуправа суочена је са проблемом отварања нових радних мјеста. Администрацију је потребно “ојачати” новим радним мјестима у реалном привредном сектору- поручио је Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:38