Konkurs za stipendije ”Petrašin Kasalica” / - LUKA BAR
25/03/2024 u 13:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Luka Bar objavila konkurs za stipendije

Kompanija “Luka Bar” ad objavila je Konkurs za dodjelu stipendije sudentkinjama/studentima u okviru programa stipendiranja „Petrašin Kasalica“ za akademsku 2023/24. godinu.

- Dvije stipendije biće dodijeljene studentkinjama/studentima postdiplomskih studija (specijalističke i master studije) na fakultetima: elektrotehnički, mašinski, građevinski, arhitektonski i prirodno-matematički fakultet (studijski program: računarske nauke) - saopštili su iz ove kompanije.

Konkurs će biti otvoren od 22.3.2024. godine do 22.9.2024. godine.

Stipendija nosi ime preminulog generalnog direktora Luke Bar, istaknutog privrednika koji je na prepoznatljiv način predano radio i postavljao visoke standarde razvoja i prosperiiteta naše kompanije u periodu od 1991-2003. godine.

- Vjerujemo da će stipendija “Petrašin Kasalica” postati simbol podrške studentima u njihovom obrazovanju i doprinosa ukupnoj društvenoj zajednici - kazali su iz Luke Bar.

Detalji o uslovima, pravu na stipendiju, potrebnoj dokumentaciji i procesu prijavljivanja objavljeni su na našoj veb stranici (www.lukabar.me).

- Pozivamo sve zainteresovane studente da se informišu o mogućnostima prijave na Konkurs za navedenu stipendiju - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:37