/ - FOTO. HMZCG
14/03/2023 u 13:10 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Od sjutra kiša i vjetar: Na snazi narandžasti meteo-alarm

Vjetar tokom dana u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, krajem dana i tokom noći i olujne jačine

Za sjutra je, za čitavu teritoriju Crne Gore, objavljen narandžasti meteo-alarm. On je upozorenje na jak vjetar i kišu koja nam dolazi od srijede.

Ova promjena vremena je ranije najavljivana, tako se očekuju kiša, povremeno pljuskovi, jak vjetar a ponegdje i susnježica.

Za sjutra je najavljeno pretežno oblačno vrijeme, povremeno kiša, na jugu i pljuskovi i grmljavina. U drugom dijelu dana, u sjevernim i višim centralnim predjelima, kiša će postepeno preci u susnježicu i snijeg.

image
- FOTO. HMZCG

Krajem dana i tokom noći snijeg i susnježica mogući su i u višim planinskim predjelima na jugu. Vjetar tokom dana u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, krajem dana i tokom noći i olujne jačine. Jutarnja temperatura vazduha od 2 do 12, najviša dnevna od 3 do 15 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina. Vjetar u popodnevnim satima sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, krajem dana i tokom noći i olujne jačine. Jutarnja temperatura vazduha oko 10, najviša dnevna do 13 stepeni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 16:12