/ Foto: IVAN PETROVIĆ-IPE
06/07/2022 u 13:00 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Penzioneri protestuju sledeće sedmice u Bijelom Polju: Iz Vlade nam se niko ne obraća

Odbor protesta odlučio da ovaj put ne blokiraju glavnu saobraćajnicu ka Podgorici, jer ne žele da ostavljaju turiste sa porodicama u koloni auta

Penzioneri sa sjevera pozivaju sve penzionere, posebno one iz Bijelog Polja, da 14. jula svi izađu na treće proteste, koji će se održati ispred Opštine Bijelo Polje u 12 sati.

Кako su naveli u svom obraćanju medijima, penzioneri se svaki dan nalaze u još goroj ekonomskoj situaciji, a mnogi bez uslova za život, a što im situaciju čini goru svako dnevno poskupljenje cijena.

Iz organizicionog odbora protesta navode da im se još niko iz Vlade i Skupštine Crne Gore nije obratio, a što govori njihov odnos prema penzionerima.

- Zbog toga treba da se još više organizujemo i pripremimo za još veće proteste koje ćemo najaviti 14.jula, kada ćemo iznijeti i nove zahtjeve penzionera. Odbor protesta je odlučio da ovaj put ne blokiramo glavnu saobraćajnicu ka Podgorici, jer ne želimo ostavljati turiste sa porodicama u koloni auta, dovoljno je samo da u što većem broju izađemo svi ispred Opštine Bijelo Polje. Zato pozivamo i sve građane Bijelog Polja i mlade i stare, da nam se pridruže jer ovo nije borba samo za penzionere, ovo je borba za Crnu Goru, za sve građane, za budućnost naše djece - navodi se u saopštenju penzionera sa sjevera Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. maj 2024 02:55