Potpisan ugovor o saradnji / - FOTO VLADA CG
29/03/2024 u 21:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podrška Uprave za nekretnine kapitalnim projektima Opštine Tivat

Vršilac dužnosti Uprave za nekretnine Marko Bulatović potpisao je ugovor o saradnji na poslovima eskproprijacije sa predsjednikom Opštine Tivat Željkom Komnenovićem, saopšteno je iz Vlade.

Komnenović je rekao da potpisivanje ovog sporazuma predstavlja podršku Uprave za nekretnine svim kapitalnim projektima Opštine Tivat kroz procese eksproprijacija koji su neophodni opštinama u realizaciji svih bitnih projekata.

– Kao što su putevi, škole i bolnice, a sve to zajedno doprinosi ekonomskom razvoju opštine i poboljšanju života naših građana – istakao je Komnenović.

Bulatović je kazao da će Uprava za nekretnine nastaviti na intenziviranju i jačanju podrške Opštini Tivat.

– Kao institucija koja obezbjeđuje ažurne geodetske podloge koje su osnov za eksproprijaciju bićemo u stalnom kontaktu kako bi pružili kvalitetnu i blagovremenu podršku kapitalnim projektima a samim tim i razvoju Opštine Tivat koja obiluje prirodnim potencijalima – naveo je Bulatović.

Načelnik Područne jedinice Tivat Marko Kontić rekao je da intenzivno rade na rješavanju svih zaostalih predmeta i da su istrajni u namjeri da ih završe u najkraćem mogućem roku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:57