Rahman Husović / Vera Ratković
30/10/2022 u 08:29 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predsjednik Opštine Rožaje Husović: Svaki građanin dobiće put do svoje kuće

Apsolutna podrška kojom ste potvrdili ispravnost načina na koji smo rukovodili opštinom u proteklim godinama dodatno nas obavezuje da svu energiju usmjerimo na unapređenje kvaliteta života u Rožajama, istakao јe Husović

Predsjednik Opštine Rožaje Rahman Husović najavio je nove investicije u tom gradu, koje podrazumijevaju modernizaciju puteva, izgradnju vodovoda i drugih objekata od javnog interesa. On je kazao da će lokalna uprava, nakon što su birači na lokalnim izborima održanim 23. oktobra dali apsolutnu podršku Bošnnjačkoj stranci, još intenzivnije nastaviti da ostvaruju ciljeve koje su zacrtali.

– Apsolutna podrška kojom ste potvrdili ispravnost načina na koji smo rukovodili opštinom u proteklim godinama dodatno nas obavezuje da svu energiju i pažnju usmjerimo na unapređenje kvaliteta života u Rožajama. Radićemo na modernizaciji infrastrukture sve dok svaki građanin ove opštine ne dobije adekvatan put do svoje kuće. Izgrađivaćemo vodovode i druge objekte koji će služiti boljem životu građana. U što skorijem roku ćemo valorizovati zemljište Gornjeg Ibra i privesti kraju opremanje biznis zone, što će usloviti zapošljavanje u privrednom sektoru. U saradnji sa Vladom Crne Gore izgradićemo skijalište Štedim – Hajla i privesti kraju druge projekte koji su započeti na teritoriji naše opštine – rekao je Husović, ističući da će paralelno raditi na očuvanju životne sredine.

– Mi ne dajemo prazna obećanja. Radićemo marljivo svakoga dana i rješavati sve izazove. Nastavićemo da stvaramo uslove za konačnu izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda. Ubrzano radimo i na stvaranju uslova za sanaciju gradske deponije Mostina, a radićemo i na čišćenju korita riјeke Ibar od otpada. Na putu stvaranja kvalitetnijih uslova za život građana bićemo otvoreni za svakog čovjeka koji svojim znanjem i strukom može da doprinese društvenom napretku – poručio je Husović i uputio zahvalnost građanima Rožaјa na iskazanoj podršci.

– Najsrdačnije se zahvaljujem građanima što su pružili podršku našem radu čime su potvrdili da smo bili otvoreni, odgovorni i da smo radili u njihovom interesu – istakao јe Husović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 08:15