/ - FOTO: SDP
18/03/2024 u 09:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP Budva: Turistička sezona počela, a DF i dalje u cirkuskoj predstavi

Jučerašnjim nepotpisanim saopštenjem kriznog odbora NSD Budva dodatno se zbunjuju građani, kazali su iz Opštinskog odbora SDP Budva.

- Naime, odbornici koji su više puta bojkotovali i prekidali skupštinu na kojoj je trebalo da se izabere makar jedan potpredsjednik, kako bi lokalna uprava u Budvi funkcionisala, sada pozivaju na hitno sazivanje više puta prekinute hitne sjednice SO Budva - isptiču iz OO SDP Budva.

Takođe, je, ističu, zbunjujuće i da Mandić preko svoje Vlade pokušava da eliminiše teret  uhapšenog predsjednika, kroz uvođenje “prinudne uprave”, dok dio odbornika koji mu nije otkazao poslušnost sada traži da se održi skupština koju su sami prekidali više puta.

Jovanović: Budućnost Budve u rukama odbornika a ne predsjednika opštine

- Turistička sezona je počela, a DF i dalje u cirkuskoj predstavi, iz koje po svemu sudeće ne smiju izaći na izbore. Izborna volja, “krizni odboru” više ne postoji, svjesni ste da vas najbliži više neće glasati posle blamaže koju ste priredili Budvi! Izađite na izbore, nemojte se i dalje kriti iza nepotpisanih saopštenja, laznih facebook profila i iza floskula koje više nijesu ni smiješne!  O izbornoj volji možete pričati samo kada se ponovo izmjerite, poslije cirkusa koji ostavljate za sobom, ako uopšte uspijete izaći na izbore - istakli su iz OO SDP Budva.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:43