/ SDP
17/02/2024 u 21:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP: Skratiti mandat budvanskom parlamentu

Odmetnuti dio odbornika NSD, blizak kontroverznom biznismenu i kulturnom magu iz "našeg malog mista" se u stilu ljutog djeteta obratio Milanu Kneževiću kako bi im Nikola Jovanović vratio klikere, optužujuću ga da su ga juče vidjeli da se čak igrao sa DPS-om, saopšteno je iz SDP-a

Epilog današnjih saopstenja nekada vladajuće koalicije u Budvi jasno oslikava neozbiljnost u namjeri da se aktuelna politička kriza u Budvi riješi, i više liči na svađu djece oko klikera nego na neku ozbiljnu političku raspravu, saopšteno je iz OO SDP Budva. 

- Naime, odmetnuti dio odbornika Nove srpske demokratije (NSD), blizak kontroverznom biznismenu i kulturnom magu iz "našeg malog mista" se u stilu ljutog djeteta obratio Milanu Kneževiću kako bi im Nikola Jovanović vratio klikere, optužujuću ga da su ga juče vidjeli da se čak igrao sa DPS-om. Onako kroz maglu se mogla i osjetiti oštrica... završi nam to da ne zovemo Andriju. Milan, zauzet recitovanjem poezije u ZIKS-u, zadužio je svoju portparolku, nekada glumicu iz Dajkovih spotova, da to riješi. Milan im je, naime, poručio da nije učestvovao ni kad su se uzimali ni dijelili klikeri, i pošto ga nisu zvali kad je bilo dobro, da ga ne miješaju ni sad, no da se lijepo razilaze pa ponovo na izbore. Sve u svemu, kriza nije riješena, niti će, Jovanović je mudro izbjegao prinudnu upravu, a NSD i Dalaj Lama u velikom problemu, sa nagomilanim i nezasitim kadrovima preuzetim od onog DPS, koga se još svi navodno gade - tvrde u SDP Budva. 

Jovanović: Nebulozne tvrdnje odbora NSD, sa dijelom odbornika Demokrata tražili podršku DPS da me smijene

Nažalost, naveli su, grad će dočekati turističku sezonu u rasulu. 

- A jedini koji to mogu da riješe su građani na izborima, i opet ovom prilikom apelujemo da zajednički skratimo mandat, kako bi se ova višemjesečna tortura riješila - navode iz SDP-a. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:26