/ -FOTO: ACCORDING TO KRISTINA
02/09/2022 u 15:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zelenilo iz Bara najavilo tretiranje palmi sledeće sedmice: Građani da ne prilaze stablima

Molimo građane da ne dodiruju palme na pomenutim lokacijama i da se što kraće zadržavaju u njihovoj blizini, poručuju iz Zelenila

Sektor Gradsko zelenilo iz Bara saopštio je da će, ako vremenski uslovi to dozvole, vršiti tretiranje palmi na javnim površinama Opštine u cilju suzbijanja štetnih organizama.

Tretiranje palmi će se raditi 6. 7. i 8. septembar sa početkom od ponoći.

Raspored lokacija po danima kako je predviđeno tretiranje je sledeći:

I dan- UTORAK, 06.09.

Palme u Bulevaru JNA, palme u ul.Branka Čalovića, ul.13 jula, palme na putničkom terminalu, palme na šetalištu Marina i na šetalištu Kralja Nikole do mosta Željeznice.

II dan- SRIJEDA, 07.09.

Palme u ul.Maršala Tita, ul.Vladimira Rolovića, ul.Jovana Tomaševića ul.Jovana Stojanovića, ul.Mila Boškovića, oko Gimnazije i osnovne škole Blažo J.Orlandić, palme oko Velikog Atomskog skloništa, u Bulevaru Dinastije Petrović i palme u ulicama Požarevačka, Borska, Makedonska i ul. Rista Lekića. Palme u Bulevaru Revolucije, palme u parku Dvorca Kralja Nikole i oko Doma Kulture.

III dan- ČETVRTAK, 08.09.

Palme u Bulevaru Revolucije (ispred opštine i suda), ul. Maše Đurovića, palme od poljoprivredne škole do marketa Franca, ispred Fonda PIO i Komunalnih djelatnosti, palme u ul. Dinastije Balšić, ul. Dinastije Crnojević, palma u Starom Baru i kod kapele, palme na biskupadi, željezničkoj i autobuskoj stanici. Palme u Šušnju ( od mosta Željeznice do plaže Kazablanka), palme na javnim zelenim površinma u Sutomoru i palme u Virpazaru.

- Molimo građane da tih dana ne prilaze i ne dodiruju palme na pomenutim lokacijama i da se što kraće zadržavaju u njihovoj blizini. Obavještavamo držaoce pčela da u području od 2km od tretiranih palmi preduzmu mjere zaštite pčelinjih društava - saopšteno je iz DOO ˵Komunalne djelatnostiʺ Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:21