fudbal, sautempton, cempionsip, engleska / -HTTPS://WWW.CAUGHTOFFSIDE.COM/
26/12/2023 u 14:10 h
Marko MilićevićMarko Milićević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Sveci" opravdavaju ulogu favorita na "Sent Meriju"

Sigurna igra tokom većeg dijela sezone i veliki trijumf u najavi za sigurno mjesto u samom vrhu tabele

Sautempton je dočekao praznično kolo u vedrom duhu i veoma dobrom raspoloženju nakon sigurne pobjede rezultatom 1:0 u duelu sa Kvins Parkom u prošlom kolu. Menadžer domaće ekipe Rasel Martin bio je vidno zadovoljan novim trijumfom svoje ekipe koja je upravo tim trijumfom produžila niz na nevjerovatnih 15 mečeva bez poraza. Sautempton je u ovom trenutku sedam bodova daleko od direktne promocije u elitni rang, a treba napomenuti da su popularni "Sveci" na poslednjih šest mečeva primili samo dva gola. Superiorna domaća forma i samo jedan poraz na poslednjih šest mečeva kod kuće automatski stavljaju domaćin u ulogu apsolutnog favorita uoči ovog duela.

Nalik domaćinu i gosti su u duhu pobjede dočekali praznik nakon što su u poslednjem kolu golom Patersona u 95. meča savladali Preston rezultatom 2:1. Upravo je ova pobjeda dodatno udaljila Svonsi od opasne zone i ujedno zaokružila niz od samo jednog poraza na poslednjih pet mečeva u ligi. Ovo je bio sasvim dobar početak Alena Šinana na klupi Svonsija koji će po svemu sudeći ponuditi validan ugovor novom menadžeru, a činjenica koja će pored uloge autsajdera dati šansu gostima jeste da su na poslednjih osam ligaških mečeva popularni "labudovi" postigli makar gol.

KOMENTAR: Sautemtpon je u ovom trenutku ekipa sa najboljom formom u Čempionšipu i po nama pobjeda domaćina u ovom kolu predstavlja fiks dana.

NAŠ PREDLOG: 1i2+

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:03