derbi kola, lester, ipsvic, cempionsip, fudbal, engleska / -HTTPS://WWW.THESCORE.COM/
26/12/2023 u 14:32 h
Marko MilićevićMarko Milićević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Traktoristi" i "Lisice" dijele "plijen" na Portman Roudu

Drugoplasirana ekipa Ipsviča na Portman Roudu silno motivisana dočekuje aktuelnog lidera, ekipu Lester Sitija

Ipsvič je u prošlom kolu demoliran od strane Lidsa na Eland Roudu rezultatom 4:0, a konačnom ishodu je u mnogome dopinjeo penal i autogol i to u prvom dijelu prvog poluvremena. I pored tog poraza domaćin suvjereno drži drugu poziciju a u ovom kolu dočekuje lidera u nadi da će pobjedom smanjiti zaostatak koji trenutno iznosi šest bodova. Popularni "Traktoristi" igraju fenomenalnu sezonu iznad svih očekivanja a domaći navijači se sa pravom nadaju pozitivnom ishodu pogotovo zbog činjenice da njihovi miljenici još od avgusta nemaju poraz na domaćem terenu. Domaćin je u tom periodu postizao preko dva gola u prosjeku na mečevima na Portman Roudu, pa će u ovom meču sa pravom imati ulogu blagog favorita.

Poslednji put kada su "lisice" bile na vrhu tabele za Božić, sezona je okončana istorijskom titulom pa su predznaci u ovoj sezoni idealni ako se zna da je primaran cilj direktna promocija i ekspresan povratak u elitu. Pobjeda na Roteramom u prošlom kolu rezultatom 3:0 bila je peta vezana pobjede ove ekipe u ligi, a ujedno četvrta od tih pet u kojoj su igrači Lestera postigli makar tri gola na meču. Enzo Mareska, menadžer gostujuće ekipe, najavljuje veliku borbu svoje ekipe koja će po njegovom mišljenju imati pravi ispit sposobnosti  i dometa u narednom meču.

KOMENTAR: Sjajna igra Ipsviča kod kuće kao i superiorna forma "lisica" u poslednje vrijeme donose ujednačen meč koji će na kraju rezultirati neriješenim ishodom.

NAŠ PREDLOG: x

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:57