Hari i Megan uputili poruku podrške princezi Kejt / screenshot instagram Royal family
22/03/2024 u 22:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hari i Megan uputili poruku podrške princezi Kejt

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan poželjeli su zdravlje i brz oporavak princezi od Velsa Kejt Midlton koja je ranije danas saopštila da joj je dijagnostikovan rak dok je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na londonskoj klinici početkom godine.

- Želimo zdravlje i izlječenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći da urade u privatnosti i u miru - naveli su Hari i Megan, navodi Bi-Bi-Si.

Princeza od Velsa Kejt prethodno je objavila video-poruku u kojoj je navela da se trenutno oporavlja od operacije, nakon čega će, kako kaže, biti podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji - po savjetu njenog medicinskog tima.

Kejt je posljednji put viđena na zvaničnoj kraljevskoj službi za Božić, kada je sa ostatkom porodice išla u crkvu u Sandringemu, prenosi Tanjug.

U januaru je primljena u bolnicu na dvije nedjelje i očekivalo se da će se oporavljati nekoliko mjeseci, i da će se vratiti na službene dužnosti tek poslije Uskrsa.

Njeno nepojavljivanje u javnosti podstaklo je glasine o njenom zdravlju, koje su se samo pogoršale kada je objavila porodičnu sliku povodom Dana majki, gdje je Kejt sedils okružena sa troje djece.

Nakon što se pokazalo da je slika digitalno izmijenjena, Kejt se lično izvinila zbog uređivanja slike, ali originalna fotografija nikada nije objavljena.

(VIDEO) Kejt Midlton otkriven rak, podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji

Princeza je istakla da je dobro, da je svaki dan sve jača i da se fokusira na stvari koje će joj pomoći da se izliječi, zatraživši privatnost kako bi omogućila porodici da se nosi sa njenim stanjem.

- Nadamo se da ćete razumjeti da nam, kao porodici, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman. Moj rad mi je uvijek donosio osjećaj ispunjenosti i radujem se što ću se vratiti kada budem mogla, ali za sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak - rekla je Kejt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:46