Kejt Midlton / - EPA
17/01/2024 u 22:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Princeza od Velsa otkazala sve obaveze do Vaskrsa

To je saopšteno nakon što je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji abdomena

Kensingtonska palata saopštila je u srijedu da je princeza od Velsa prethodnog dana podvrgnuta „planiranoj operaciji abdomena". Očekuje se da će se princeza od Velsa vratiti na kraljevske dužnosti tek poslije Vaskrsa, navodi se u saopštenju, prenosi magazin Pipl.

- Operacija je bila uspješna, a očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, prije nego što se vrati kući i nastavi sa oporavkom - dodaje se u saopštenju.

Na osnovu trenutnih medicinskih savjeta, malo je vjerovatno da će se vratiti na javne dužnosti do poslije Vaskrsa, navodi se u saopštenju. 

- Princeza od Velsa cijeni interesovanje koje će ova informacija izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju djecu; i njenu želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni", nastavlja se u saopštenju. „Kensingtonska palata će, stoga, pružati ažurirane informacije o napretku Njenog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije koje treba podijeliti. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće obaveze. Raduje se što će se vratiti svojim dužnostima što je prije moguće - dodali su.

Princeza Kejt se posljednji put javno pojavila na Božić kada se pridružila članovima kraljevske porodice u njihovoj godišnjoj šetnji do crkve.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:13