Snimak napada na državljanina Crne Gore / - FOTO: QUESTURA DI MILANO-FACEBOOK, SKRINŠOT
28/03/2024 u 18:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Milano: Maloljetnici napali i opljačkali turistu iz Crne Gore

Crnogorski državljanin napadnut je i opljačkan u centru Milana, dok je šetao sa sinom. Prema pisanju tamošnjih medija, njemu su tri maloljetnika ukrala sat čija vrijednost je 20.000 eura.

 - Trojica su opkolila dvojicu turista, oca i sina koji su u Milano stigli iz Crne Gore. Muškarcu, 56-godišnjaku, zagrljaju su zaključali ruke, a potom mu sa zapešća oteli luksuzni sat vrijedan 20 hiljada eura. Potez trojke sjevernoafričkih pljačkaša dogodio se pod očima agenata letećeg odreda koji su, tokom službe za borbu protiv predatorskih zločina, uočili njihovo sumnjivo kretanje na ulicama Fashion Quadrilater - piše milano.corrier

U Via dei Giardini, vidjeli su ih kako razmjenjuju znak razumijevanja i prate ih u tragu dvojice prolaznika.

Italija: Maturanti iz Crne Gore pretukli hotelskog portira, zamolio ih da ne prave buku

- Reakcija žrtava i intervencija policije natjerali su razbojnike u bjekstvo, koji su usput izgubili i plijen, koji je pronašao tridesetogodišnji sin žrtve, pišu italijanski mediji.  Maloljetni Marokanac, za kojeg se vjeruje da je jedan od razbojnika, pokušao je da se stopi sa ostalim prolaznicima, a zatim je ušao u zgradu na Via dell‘Annunciata kao da se ništa nije desilo da bi izbjegao policijske automobile. No, ipak je uhapšen i tom prilikom je povrijedio policajaca - navodi pomenuti portal.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:06