/ FOTO YOUTUBE ILUSTRACIJA
22/08/2022 u 16:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putin o smrti Darje Dugine: To je podli zločin

Ćerku su mi brutalno ubili, na moje oči, rekao je Dugin dodajući da je njena smrt "teroristički akt ukrajinskog nacističkog režima"

Predsjednik Rusije Vladimir Putin oglasio se u vezi smrti Darije Dugine, kćerke Aleksandra Dugina. Putin je rekao da je u pitanju "podli zločin", javlja AFP.

Podsjetimo, Darija je stradala u eksploziji automobila u subotu u Rusiji. FSB tvrdi da iza ubistva stoji pripadnica puka Azov, a Ukrajina negira da je umiješana u ubistvo Dugine, prenosi Avaz.

Aleksandar Dugin: Moja ćerka je žrtvovala život, zato pobijedite

- Utvrđeno je da su zločin pripremile i počinile ukrajinske specijalne službe. Počinilac je državljanka Ukrajine Vovk Natalija Pavlovna, rođena 1979. godine - navodi se u saopštenju FSB koje prenosi RIA.

Aleksandar Dugin, otac Darije Dugine, koja je stradala u subotu naveče u eksploziji automobila u Rusiji, rekao je da je smrt njegove ćerke teroristički čin.

Rusija: Duginu ubila Natalija Vovk, u Rusiju ušla nedavno sa Darjom

- Ćerku su mi brutalno ubili, na moje oči - rekao je Dugin dodajući da je njena smrt "teroristički akt ukrajinskog nacističkog režima"

FSB optužuje ukrajinske specijalne službe da su izvršile ubistvo Darje Dugine, kćerke Aleksandra Dugina, javlja Interfax. Ukrajina je demantovala umiješanost u ubistvo. Ruski istražitelji sada tvrde da su Duginino ubistvo pripremile i izvele ukrajinske specijalne službe, za koje su rekli da su otputovale u Estoniju nakon ubistva.

- Ubistvo su pripremile ukrajinske snage, a izvršitelj je njihova državljanka Natalija Vovk, koja je u Rusiju ušla sa Duginom 23. jula ove godine. Unajmila je stan u zgradi u kojoj je Dugina živjela te ju je nadzirala - objavili su iz FSB-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:20