/ - PODACI, ILUSTRACIJA, UNSPLASH
06/11/2023 u 10:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milijarder traži par koji bi radio i živio na njegovom ostrvu

Džordž Dan iz agencije Fairfax and Kensington naglasio je da vlasnik želi da naglasi ljepotu svog ostrva, ali da za to želi da zaposli influensere koji bi to radili

Tajanstveni milijarder nudi srećnom paru 185.000 dolara da provedu godinu dana živeći na njegovom privatnom ostrvu na Karibima, ali postoje određeni uslovi.

Naime, prema oglasu koji je objavila agencija za zapošljavanje Fairfax and Kensington, očekuje se da će izabrani par raditi puno radno vrijeme i to promovišući privatno ostrvo na društvenim mrežama, prenosi Klix.

Njihov glavni zadatak bio bi svakodnevno snimanje na Britanskim Djevičanskim ostrvima, bilježići napredak i izgradnju nekretnina do prikaza ovog mjesta kao prave male luksuzne oaze.

Džordž Dan iz agencije Fairfax and Kensington naglasio je da vlasnik želi da naglasi ljepotu svog ostrva, ali da za to želi da zaposli influensere koji bi to radili.

Očekuje se da će par koji dobije posao upravljati objektima i događajima, a osim poznavanja rada društvenih mreža, moraju da imaju i iskustva i u vođenju luksuzne industrije što podrazumijeva rad na jahtama ili u vilama.

Zaposleni par će u jednoj godini dobiti povratni let kući kao i 25 dana godišnjeg odmora, koji mogu da iskoriste na nekom od susjednih ostrva.

Interesantno je da su identitet vlasnika i specifičnosti ostrva još uvijek u tajnosti. Inače, vlasnik Virgin Airlinesa Ričard Branson i jedan od osnivača Googlea Leri Pejdž takođe imaju svoja privatna ostrva na ovom području.

Kako bi se prijavili, influenseri moraju da pošalju TikTok video, koji će pregledati milijarderov lični tim. Kako navode iz agencije, ubrzo će odabrati kandidate.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:25