Iz filma ”Ispod mosta, među stijenama” / - dan/ screenshot
15/01/2024 u 17:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Film "Ispod mosta među stijenama" na Sceni "Studio"

Radnja trilera počinje kada se u samom centru Podgorice, pod mostom na Morači, pronađen leš...

Dugometražni igrani film "Ispod mosta, među stijenama", crnogorskog reditelja Pavla Simonovića, biće prikazan sjutra u 20 sati na Sceni "Studio" Crnogorskog narodnog pozorišta, u okviru Filmskog programa. Ulaz je slobodan.

"Ispod mosta, među stijenama", za koji su scenario napisali Stefan Bošković i Sehad Čekić, projekat je producentske kompanije "Cut-Up" iz Podgorice, a glumačku ekipu čine: Miloš Pejović, Stefan Bošković, Jelena Đokić, Marko Baćović, Branimir Popović, Dejan Ivanić, Mišo Obradović, Ana Vučković, Radmila Škuletić i drugi.

U samom centru Podgorice, pod mostom na Morači, pronađen je leš. Brzo se doznaje da se radi o vrlo poznatom pripadniku zločinačke organizacije. Salo je inspektor koji, u jednom vrlo teškom danu za njega, mora još da istražuje i ubistvo. U posljednje vrijeme mu se dešavaju izlivi bijesa, a ni problemi s medijima ga nijesu zaobišli. Uz to, za vratom mu je banka koja ga maltretira oko nekog duga, ljubavna veza mu se raspada, a zbog istrage nije u mogućnosti da isprati čas baleta na kojem je njegova kćerka iz razvedenog braka. Pojavljuju se prvi rezultati obdukcije i osumnjičeni, pa Salo, zajedno sa svojim partnerom Ratimirom, počinje da obilazi grad i sklapa kockice zločina koji je uzbudio Podgoricu. Iznenada, jedan poziv mijenja pravila igre. Salo ulazi u trku s vremenom, a pritisak je neizdrživ.

Kostimografkinja je Jelena Đukanović, scenograf Đorđije Kalezić, snimatelj tona Aleksandar Brajović, dizajner zvuka Zoran Maksimović, montažer Hrvoje Mršić, a direktor fotografije Dušan Grubin. Koproducentkinja je Jelena Filipović, a izvršni producenti Jelena Mišeljić i Veliša Popović. Producent filma je Sehad Čekić, dok je projekat podržan od strane Ministarstva kulture Crne Gore i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:36