Запослени обје установе крај Вилотијевићеве скулптуре / -УМЈЕТНИЧКА КОЛОНИЈА
12/04/2024 u 07:23 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Skulptura na novoј lokaciјi

Skulptura vajara Rada Vilotijevića јe u dvorištu Centra za dnevni boravak na osnovu plana razmještanja skulptura po gradu koja je već odavno trebalo da se postavi ispred ove značajne institucije, navode iz danilovgradske Umjetničke kolonije
image

Радуловић и Бајчетa

-УМЈЕТНИЧКА КОЛОНИЈА
Skulptura poznatog vajara Rada Vilotijevića iz SAD-a "I love Montenegro" koja je svojevremeno nastala u Umjetničkoj koloniji u Danilovgradu, od јuče krasi dvorište JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Danilovgradu.

image

Доношење скулптуре

-УМЈЕТНИЧКА КОЛОНИЈА

Vilotiјevićeva skulptura postavljena јe u dvorištu Centra za dnevni boravak na osnovu plana razmještanja skulptura po gradu koja je već odavno trebalo da se postavi ispred ove značajne institucije u Danilovgradu.

image

Велибор Павићевић, Јовета Љумовић и Андрија Радуловић

-УМЈЕТНИЧКА КОЛОНИЈА

Postavljanju skulpture prisustvovali su Andriјa Radulović, vd poslovnog direktora Umјetničke koloniјe i Mariјa Baјčeta, vd direktorka Centra za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom.

Postavljanju su prisustvoali i zaposleni u ove dviјe dviјe danilovgradske instituciјe, saopštavaјu iz Umјetničke koloniјe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 20:23