Ilustracija / - FOTO: PEXELS
09/03/2024 u 21:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 10. mart: Vodolija planira provod, Rak ostvaruje sve planove

Pred Škorpijom lijepi događaji, Blizance očekuju važni kontakti

OVAN

Vi ste u čudnom raspoloženju. Ne radi vam se ništa, ne ide vam se nigdje, najradije biste se zavukli u četiri zida, ućutali i odmarali. Ne uskraćujte svoje prisustvo nekim osobama kojima ste izuzetno dragi. I vama će prijati da se malo promrdate.

BIK

Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam drage, bilo da su u pitanju prijatelji ili emotivni partner. Ukoliko ste kojim slučajem sami, pravi je momenat da se pokrenete u komunikaciji sa nekim ko vas jako privlači.

BLIZANCI

Moguće je da vas očekuju važni kontakti, neka veća društvena okupljanja ili posjeta koja vam je izuzetno bitna. U svakom slučaju, budite sigurni da ćete blistati i da neće biti osobe koja vas neće primijetiti. Izuzetan kontakt sa suprotnim polom.

RAK

Intenzivan dan i velike mogućnosti da preko prijatelja ostvarite zanimljive emotivne kontakte. Sve vam tokom ovog dana ide na ruku, nemojte se zatvoriti u kuću, izađite „među ljude“. Planovi su lako ostvarivi. Sa voljenom osobom emotivan i romantičan susret.

LAV

Previše razmišljate o stvarima koje u ovom trenutku ne možete promijeniti.  Nemojte se nervirati, pustite da situacije sa voljenom osobom idu svojim tokom. Stvari će doći na svoje, a vi budite sigurni da ste na pravom putu. Samo je potrebno više vremena....

DJEVICA

Imate pozive sa više strana, ali i voljena osoba očekujete da joj posvetite svoje vrijeme. Moguće je da ćete u prvom dijelu dana napraviti dogovore koje ćete kasnije morati da promijenite. Skloni ste ipak tome da ljubav „bacite“ u drugi plan....

VAGA

Bilo bi divno ako biste ovaj dan posvetili sebi. Najbolje je da ga provedete van kuće, da prošetate, da budete na svježem vazduhu....da vas ne drži mjesto. Kontakti sa suprotnim polom su bolji u večernjim satima....

ŠKORPIJA

Vaši planovi za današnji dan su veliki, a svi uključuju i emotivnog partnera. Neki lijepi događaji mogu uslijediti, potrudite se da voljenoj osobi pokažete kolika je snaga onoga što osjećate prema njoj. Odličan je momenat i za pitanja ili planove povodom vašeg odnosa....

STRIJELAC

Voljena osoba je puna energije i spremna na dobar provod sa vama tokom današnjeg dana. Vi biste pak prije da odmorite i da se zatvorite među četiri zida, zajedno sa njom. Potrebno je da se uskladite i da napravite kompromis.

JARAC

Ljudi iz vašeg okruženja očekuju da ispunite dogovor koji ste im obećali. Pred vama je jedan lijep dan, u kojem će biti sitnih dešavanja koja vas neće opteretiti. Iskoristite vrijeme da se susretnete sa prijateljima ili osobama koje odavno niste vidjeli.

VODOLIJA

Imate planove za provod i trudićete se i da ih ostvarite. Ipak, ostavite malo vremena i za svoje najbliže. Jeste da će vam biti nešto teže da sve uskladite, ali potrudite se. Posvetite pažnju onim ljudima koji su uvijek tu za vas kada vam je to potrebno.

RIBE

Tranzitni Mjesec je u vašem znaku i donosi vam naglašenu potrebu za emotivnom sigurnošću i prisustvom voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, savjetujem vam da popravite svoje raspoloženje komunikacijom ili susretom sa prijateljima.

Astrolog: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:37