/ Shutterstock
25/05/2024 u 22:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Horoskop za 26. maj: Blizanci dobro raspoloženi, Lav posvećen porodici

Škorpiju očekuje dobar provod, Vodolijama slijedi radostan dan

OVAN

Tranzitni Mjesec je u vašem polju posla, karijere, ali i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baš u onim aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenost. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom izaći, prošetati.

BIK

Tranzitni Mjesec je u vašem polju planova, pa je sada pravi trenutak da sjednete i dobro razmislite šta biste mogli uraditi po nekim pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom vam donosi zadovoljstvo i mir.

BLIZANCI

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju kriza, promjena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan najviše iskoristiti baš kroz ovaj posljednji segment. U dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom.

RAK

Tranzitni Mjesec je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

LAV

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste vjerovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da učinite da ovaj dan pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.

DJEVICA

Tranzitni Mjesec je u vašem polju životne radosti, kreativnosti, djece, ljubavi – pa je svakako pravi trenutak da se na ovu stranu usmjerite. Najbolje je da napravite neki dobar dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom i date sebi malo oduška.

VAGA

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju doma i porodice. Možda baš i niste planirali da ukućanima posvetite cio svoj dan, ali makar jedan njegov dio iskoristite da budete sa članovima svoje porodice. Nakon toga – prijatelji vas čekaju.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mjesec je u vašem polju pokreta, dogovora, susreta, komunikacije, pa bi svakako bio dobar momenat da napravite neku „akciju“ sa svojim prijateljima ili sa osobom koja vam se dopada. Provešćete se bolje nego što to očekujete.

STRIJELAC

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju ličnih vrijednosti, pa bi u suštini vrijeme trebali da provedete u onome što je vama najbitnije.  Danas bi to mogao biti kontakt sa voljenom osobom, jer mi se čini da biste trebali da se usmjerite na tu stranu.

JARAC

Tranzitni Mjesec je u vašem znaku i polju ličnosti i akcenat biste danas trebali da stavite na sebe, na svoje potrebe i uživanje. Najbolje bi bilo da vrijeme provedete sa osobama koje vam donose živost, dobro raspoloženje i podstiču vas na akciju.

VODOLIJA

Tranzitni Mjesec je u vašem polju podsvijesti i tajni, pa ćete u prvom dijelu dana biti više usmjereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom dijelu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

RIBE

Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti vrijeme ako se baš njima posvetite. To ne znači da im treba pokloniti baš cio dan, ali će vam oni donijeti dobro raspoloženje i „podići“ vas.

Astrolog: Olga Savić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 04:12