Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
06/05/2024 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mlad Mjesec u Biku: Koje znakove očekuje novi životni početak?

Mlad Mjesec očekuje nas 8. maja u zemljanom znaku Bika, gdje simbolizuje novi životni početak za Jarčeve, Bikove i Djevice. To je period godine kada u intervalu od dvije nedelje treba započeti nešto novo.

Bik kao znak Zodijaka karakteriše čvrsta upornost i strpljenje, a kada se spoji s energijom mladog Mjeseca, naglašava se potreba za sigurnošću i udobnošću. To je vrijeme kada možemo osjećati veću povezanost s prirodom, podstičući nas da se fokusiramo na svoje osnovne potrebe i vrijednosti.

Mlad Mjesec u Biku takođe može podstaći nas da razmislimo o finansijskoj stabilnosti i praktičnim aspektima naših života, poput posla, karijere i materijalne sigurnosti. Ovo je povoljan trenutak za postavljanje temelja za buduće ciljeve, posebno one koji se tiču finansija, poslovanja ili stvaranja stabilnih struktura u životu.

Takođe, ovaj položaj može podstaći osjećaj senzualnosti i uživanja u životu. Bik je znak Zodijaka kojem se pripisuje ljubav prema udobnosti, estetici i uživanju u životnim radostima. Zbog toga, mlad Mjesec u Biku može nas podstaći da se više posvetimo uživanju u malim stvarima i osjećaju zadovoljstva koje dolazi iz jednostavnih životnih radosti. Važno je iskoristiti energiju mladog Mjeseca u Biku kako bismo postavili čvrste temelje za budućnost, ali isto tako trebamo biti svjesni potrebe za ravnotežom između praktičnosti i uživanja u životu.

Nedjeljni horoskop: Lavu dobar period za poslovu saradnju, Jaracu pravi momenat za ljubav koja će trajati

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 21:19