/ - ILUSTRACIJA
25/01/2024 u 21:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šta donosi pun Mjesec u Lavu: Čuvajte se nepromišljenih odluka

Kada se Pun Mjesec dogodi u Lavu, to može pojačati uticaj ovog vatrenog znaka. Očekujte da će energija biti intenzivna, sa snažnim fokusom na izražavanju ličnosti, kreativnosti i samopouzdanja

Pun Mjesec u Lavu, poznat i kao “Lavlji pun Mjesec,” predstavlja astronomski trenutak kada je Mjesec potpuno osvijetljen i nalazi se suprotno od Sunca na nebu u odnosu na Zemlju.

Astrološki gledano, Lav je jedan od dvanaest horoskopskih znakova, povezan sa Suncem, vatrenim elementom i simbolizuje hrabrost, strast, kreativnost i ljubav prema drami.

Kada se Pun Mjesec dogodi u Lavu, to može pojačati uticaj ovog vatrenog znaka. Očekujte da će energija biti intenzivna, sa snažnim fokusom na izražavanju ličnosti, kreativnosti i samopouzdanja. Lav je često povezan s pozitivnim osobinama kao što su hrabrost, liderstvo i entuzijazam, pa se može očekivati da će ovi elementi postati izraženiji tokom ovog vremena.

Osim toga, Lav je povezan sa srcem i ljubavlju, pa bi ovaj pun Mjesec mogao donijeti naglasak na emotivnim aspektima. Ljudi mogu osjećati snažnu potrebu da izraze svoje osjećaje ili da budu u centru pažnje. Ovo može dovesti do pojačane kreativnosti i težnje ka društvenim interakcijama.

Astrolozi često smatraju da je vrijeme punog Mjeseca povoljno za oslobađanje stvari koje nam više nisu potrebne, za završetak projekata. U Lavu, to može značiti oslobađanje od suvišnih tereta kako biste mogli sijati u punom sjaju, baš kao i Lav na svom prijestolu.

Astrolozi su saglasni da je pun Mjesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne, prenosi Unaworld.

Lav

I prije 25. januara osjeća se pojačana nervoza i bijes i prolazi se kroz stresne situacije jer su emocije naglašene. Veoma je važno da ne donosite važne odluke u afektu jer lako mogu da budu pogrešne. Vi ćete od svih znakova najviše osjećati uticaj punog Mjeseca.

Bik

Pun Mjesec događa se u vašem četvrtom polju, tako da vam donosi porodične krize, nesporazume ali i probleme sa stanom. Čuvajte se neprijatnih rješenja u vezi sa stanom. Izbjegavajte rasprave sa članovima porodice.

Vodolija

Pun Mjesec u sedmom polju donosi vam bračnu krizu ili u partnerskim odnosima. Imaćete potrebu da promijenite u odnosu nešto što vam smeta. Bilo kakvo tjeranje inata može samo da vam odmogne u narednim nedjeljama.

Škorpija

Pun Mjesec je okidač za velike promjene na radnom mjestu. To može da bude događaj koji će vas izbaciti iz takta, ali i vaša potreba da radikalno mijenjate stvari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:32