/ PHOTO BY JAMIE STREET ON UNSPLASH
19/09/2023 u 21:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 20. septembar

OVAN

Budite vrlo oprezni u pristupu poslovnim obvezama. Znate da imate puno toga za obaviti i ne želite ništa propustiti. U drugom dijelu dana javlja se umor. Partner će vam donijeti pozitivnu energiju i popraviti vam raspoloženje.

BIK

Sve vaše znanje i iskustvo, kao i praktičan pristup poslovnim obvezama biće vam potrebni kako biste se snašli u situacijama koje ovaj dan nosi. Večernji sati idealni su za kućni ambijent i bliske ljude oko vas. Posvetićete se i nekim porodičnim stvarima.

BLIZANCI

Danas ćete se staviti u službu drugih. U poslovnom okruženju bićete na usluzi kolegama i spremni na ustupke kako bi sve funkcioniralo kako treba. I u emotivnom segmentu pokušaćete razveseliti dragu osobu nekim malim znakovima pažnje. Možda čak i poklon.

RAK

Dobro se držite u nekim okolnostima koje vam ne prijaju, ali ustrajete jer ste svjesni da još nije vrijeme za konkretnije akcije. Nemojte odmah reagovati na informaciju koju dobijete, prvo je provjerite. Ono što vam voljena osoba daje nije dovoljno da vam pruži mir.

LAV

Pokušavate procijeniti saradnike kojima ste okruženi. Morate biti sigurni na koga možete računati. Ne povlačite rizične poteze, nije vrijeme. Netko pokušava privući vašu pažnju. Svjesni ste, ali trenutno niste spremni pokazati da ste zainteresirani.

DJEVICA

Bojiš se da će ti dogovor izmaknuti iz ruku. Pokazujete nepovjerenje prema novim kolegama s kojima dolazite u kontakt. Insistirate na tome da emotivnom partneru dokažete neke stvari iako za to nemate pravih razloga. Možda ste danas samo tvrdoglavi.

VAGA

U jutarnjim satima vjerovatno ćete biti neodlučni i nesigurni na koju stranu krenuti. Ako tražite rješenje ili trebate donijeti odluku, pričekajte poslijepodne. Voljena osoba kao da je zaboravila na dogovor od prije nekoliko dana. Umjesto da se ljutite, podsjetite je.

ŠKORPIJA

U poslovnom segmentu bićete uzdrmani, a drugi bi vas povremeno mogli smatrati vrijednima i tvrdoglavima. Ali vi samo želite da posao bude obavljen kako treba i na vrijeme. Ako primijetite da osobu koja vam se sviđa muče određene teme, nastojaćete ih izbjegavati.

STRIJELAC

Koliko god se trudili oko nekih pitanja, možda ih nećete moći završiti. Izgleda da se sve mora produžiti. Sumnjate da vam je voljena osoba rekla istinu o nekim situacijama iz prethodnih dana. Pokušaćete je navesti da razgovara o tome.

JARAC

Spremni ste na velike napore, a sve u cilju da Vaš angažman i trud budu primijećeni od strane Vaših kolega i nadređenih. U vama se probudila ambicija, ali svjesni ste da je za pravi uspjeh potrebno strpljenje. Lako šarmirate ljude s kojima dolazite u kontakt.

VODOLIJA

Imate podršku nekoga ko vam je jako bitan u poslovnom segmentu. Kroz razgovor s ovom osobom možete saznati stvari koje vam mogu biti od velike koristi. Komunikacija s nekim ko vas privlači ispunjava vas optimizmom i pozitivnom energijom.

RIBA

Možda ćete morati napraviti kompromisno rješenje kako biste započeti posao dovršili na vrijeme. Ne sviđa vam se, ali sada je neophodna prilagodljivost. Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem, kao i njegovim predomišljanjem. Teško vam je probiti se kroz ono što se događa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 10:10