/ - PHOTO BY MINH PHAM ON UNSPLASH
12/07/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kako da se riješite ustajalog mirisa u kući ili stanu

Ustajao miris, karakterističan za stare stvari može negativno uticati na udobnost i atmosferu doma

Ako luftiranje prostorija ne pomaže, probajte da primjenite neki od ovih trikova i da otjerate zagušljiv, memljiv miris iz svog doma.

Ustajao miris, karakterističan za stare stvari može negativno uticati na udobnost i atmosferu doma. Možda imate neke stare, naslijeđene stvari koje su sa sobom donijele taj karakterističan miris starosti, ustajalosti.

Ovakav miris može da bude se pojavi i ako na pojedinim mjestima imate vlagu, koja se recimo sliva niz krov, pa ulazi u stan ili kuću, prenose Nezavisne.

Buđ koja tada nastaju lako se šire kroz celu kuću i zato se taj neprijatan miris oseća svuda.

Ako primjetite i najmanju trunčicu buđi odmah je očistite jer ćete jedino tako spriječiti njeno dalje širenje. Na sva ova mjesta možete da isprskate prirodni preparat koji ćete sami napraviti za samo nekoliko minuta, a koji će učiniti da sve površine, ormari, kupatilo, kuhinja mirišu kao da ste ih sada donijeli iz prodavnice.

Sve što vam je potrebno jeste flašica sa raspršivačem, malo sirćeta, soda bikarbona i eterično ulje eukaliptusa ili neke druge vama omiljene biljke.

Litar vode, pola kašičice sode bikarbone, 2 kašike sirćeta i nekoliko kapi eteričnog ulja pomiješajte u flašicu, a onda stavite raspršivač i samo isprskajte. Jednostavno je, a zaista efikasno, prenosi Krstarica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MIRISKUĆASTAN
28. april 2024 03:00