/ GETTY IMAGES-OLEG_ERMAK
10/04/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Frosted sjenke za oči ponovo su u modi

Povratak trenda iz 90-ih

Nije samo moda ciklična – isto to važi i za šminku. Tako da trenutno svjedočimo još jednom trendu iz 90-ih koji se vratio na velika vrata – frosted svjetlucave sjenke za oči. Prisutne su u svim bojama i najnoviji su Y2K beauty trend. Ako vam treba malo inspiracije za modernu šminku, nastavite da skrolujete.

Čisto srebro

Make up Yare Shahidi odličan je primjer kako možete da urodite u najnoviji trend šminke za oči. Počnite tako što ćete staviti nude boju po cijelom kapku prije nego što nanesete neutralni ili topli braon ton u pregibu. Zatim lagano nanesite srebrno-bijelu sjenku na sredini kapka a zatim je razmažite četkcom.

Suptilni sjaj

Nanesite na kapke suptilnu svjetlucavu sjenku i držite se nijansi neutralnih tonova. Nanesite kremastu crnu olovku duž linije trepavica i vodene linije da biste izgledali živopisnije. Uravnotežite make up nježnim rumenilom i mat crvenim usnama.

Violet sjenka

Bronzano ljubičasta sjenka djeluje intergalaktički. Nakon što nanesete nude sjenku po cijelom kapku, koristite mat tamno braon sjenku da definišete nabor i napravite krilati spoljašnji ugao. Zatim nanesite metalik narandžasto-smeđu boju na unutrašnju trećinu oka i srednje svjetlucavo smeđu duž spoljašnje trećine. Na kraju, prstom nježno tapkajte ljubičastu nijansu kroz sredinu i lagano blendajte.

Dodir 2020-ih

Rosna koža Hejli Biber vrišti 2020-te, dok njene ledene, skoro vlažne oči emituju ozbiljne Y2K vibracije. Da biste kopirali ovaj make up, koristite čistu nježnu bebi ružičastu nijansu sa srebrnim šimerom — srebro je ključno za dobijanje tog dimenzionalnog izgleda.

Volim te zeleno…

Da biste prizemljili smjelu nijansu poput ove blistave zelene, uparite je sa dubokim mat braon bojama u pregibima i spoljnim uglovima.

Barbie Pink

Barbiecore više nije samo trend; tu je da ostane. Zašto ne biste podigli nijansu na sledeći nivo sa matiranom ivicom?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:20