/ -GETTYIMAGES
18/04/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najljepši nokti za maturu

Ruke su uvijek vidljive, a njegovani nokti sa prelijepim dizajnom privući će još veću pažnju

Proljeće je došlo brzo, a sa njim se približavaju i datumi dugo očekivanih matura. Pripremajući se za jedan od najvažnijih događaja u životu, treba obratiti pažnju na manikir – važan dio svečanog autfita. Ruke su uvijek vidljive, a njegovani nokti sa prelijepim dizajnom privući će još veću pažnju. Među raznovrsnim manikirima, odabrali smo najupečatljivije i najelegantnije dizajne koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Ovo su najljepši nokti za maturu

1. Elegantni cvjetići

Ovaj proljećni manikir biće savršena dopuna vašem elegantnom autfitu. Cvijetni manikir je u modi, pitanje je samo za koje ćete se boje odlučili i za koji dizajn konkretno, a sve to zavisi od haljine, obuće i šminke koju ste odabrali.

2. "Disko frenč"

Jedan od najsjajnijih i najupečatljivijih trendova poslednje dvije godine je metalik manikir. Francuski manikir sa zlatnim ili srebrnim vrhovima savršen je izbor za matursko veče.

3. "Tečni" biseri

Ovaj dizajn savršen je za bilo koji romantični autfit sa čipkom, tilom i šljokicama. A ako želite da se uronite u proljećnu atmosferu, ovom dizajnu možete dodati i cvjetiće.

4. "Morska pjena"

Ovaj manikir u estetici mermaidcore definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pored toga, sada su u trendu kratki nokti zaobljenog oblika i neobična nail art. Ovaj manikir je pogodan ne samo za maturu, već i za svaki dan.

5. Krila leptira

Ovaj dizajn će se svidjeti djevojkama koje vole upadljivi manikir. Svjetlucavi nokti s uzorkom u obliku krila leptira definitivno će privući sve poglede i prikupiti bezbroj komplimenata. Možete eksperimentisati sa različitim nijansama i oblicima i dodati akcentne cirkončiće.

6. Mini srca

Minimalistički dizajn uvijek će biti u modi jer odgovara noktima bilo kog oblika i dužine. Glavna prednost ove umjetnosti za nokte je njena jednostavnost. Ovakav manikir možete i sami da uradite. Možete eksperimentisati sa različitim nijansama.

Prvo pripremite nokte (sredite zanoktice i odmastite nokatnu ploču). Zatim nanesite osnovnu boju. Obavezno sačekajte dok se potpuno ne osuši kako se crtež ne bi razlivao. Zatim uzmite štapić i postavite nekoliko tačaka,piše lepotaizdravlje.rs Zatim ih pažljivo povežite da formirate srca. Kada se i taj sloj osuši, premažite nokte prozirnim lakom.

7. Zlatni nokti

Ako volite da privlačite pažnju, onda je ovo idealan manikir za vas. Odlično se slaže uz jednostavnu crnu galjinu ili žensko odijelo.

8. Animal print

Animal print ponovo je u modi, a to važi i za nokte. Ovo je jedan od savršenih predloga za maturski manikir.

9. Frenč u boji

Frenč nikada neće izaći iz mode, što znači da ga možete stilizovati kako god želite. Francuski manikir s vrhovima u boji idealan je za maturu. Ove sezone posebno su popularne crvene, roze i pastelne nijanse, pomoću kojih možete kreirati i klasični i mikrofrancuski.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:48