Ekipa serije Igra sudbine / -SKRINšOT/INSTAGRAM
05/09/2023 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

I Olja Lević napušta "Igra sudbine"

Nakon otkaza Ammaru Mešiću, na meti su njegove kolege, još mjesec dana i MIla odlazi iz serije

Nakon što je glumac Ammar Mešić naveo da je dobio otkaz zbog kritikovanja Aleksandra Vučića i podržavanja protesta "Srbija protiv nasilja", srbijanski medij tvrdi da su na meti i njegove kolege.

Glumica Olja Olević je na društvenim mrežama objavila da se povlači iz serije "Igra sudbine".

"Dragi prijatelji, posebno vi koji ste svako veče bili uz nas i s nestrpljenjem nas iščekivali, moram da vas obavijestim… Smatram da je došlo vrijeme da se pozabavim s mojom Milom i putovanjem zvanim ‘Igra sudbine‘. Na ovom četvorogodišnjem putu sam mnogo toga naučila, sazrila i trudila se da vam na što ljepši način približim Milu. Bilo je mnogo lijepih trenutaka, emocija i druženja koja će mi ostati urezana u pamćenje za cijeli život", navela je.

Zahvalila se svima koji su radili na ovom projektu na ukazanoj prilici i povjerenju.

"Veliko hvala na ukazanoj prilici i povjerenju! U dogovoru s produkcijom, snimaću još nekih mjesec dana kako bi lik Mile zaokružio svoje učešće u seriji na način koji zaslužuje. Srećno svima koji nastavljaju snimanje. S prijateljima sa ovog putovanja nastavljam druženje, a mi se vidimo u nekim narednim projektima", objavila je.

Kako navodi portal Nova.rs, ona je sama dala otkaz nakon što je saznala da joj produkcija sprema otkaz. Kako tvrdi izvor spomenutog portala, jedan od glavnih producenata, Nikola Burovac, navodno je zvao sve glumce iz serije u maju ove godine, zahtijevajući od njih da ne idu, ne podržavaju i ne objavljuju fotografije s protesta "Srbija protiv nasilja".

Kao što je već poznato, Olja i Ammar su javno podržali proteste.

Glumac Ammar Mešić nakon otkaza fotografisao Skupštinu Srbije: Jesam li dobrodošao, pitam?

"Nepoštovani, ne mogu reći čak ni gospodine… Nepoštovani Aleksandre Vučiću, davnih dana sam prestao da javno komentarišem tvoj rad, rad tvoje Vlade i generalno politiku u našoj zemlji. Nikad te nisam podržavao i uvijek sam se stidio svega što radiš i načina kako se obraćaš nama građanima", naveo je u poruci Mešić koju je uputio Aleksandru Vučiću nakon tragedije u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

Danijel Đurić, jedan od producenata serije "Igra sudbine", potvrdio je za Nova.rs da će Mešićev lik biti sklonjen. Tvrdi da odluka nema nikakva veze s glumčevim političkim stavovima.

Mešić se oglasio na Twitteru.

"Zapamtite ime Olja Lević i Stevan Piale... Značiće", napisao je.

Stevan je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Oljom i Ammarom.

"Kažu da život piše romane... Moja prva djevojka i najbolji ortak iz vremena dok je sve imalo više smisla", naveo je u opisu.

Podršku Ammaru Mešiću pružila je folk pjevačica Seka Aleksić. Ona je od početka pozivala na učešće u protestima "Srbija protiv nasilja".

"Ljubav do neba i nazad", napisala je, na šta joj je Mešić odgovorio: "Ko bi rekao da će djevojčica Mia na maturi da nas spoji."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:54