U mojoj glavi 2 / -SKRINšOT/JUTJUB
27/11/2023 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nastavak popularnog filma "U mojoj glavi 2": Nova emocija donosi nevjerovatnu avanturu

Pored likova Radosti, Tuge, Bijesa, Straha i Gađenja kao glavnih emocija jedne djevojčice, upoznaju nas sa novom emocijom poznatom kao Anksioznost

Veliki animirani hit iz 2015. godine "U mojoj glavi" dobio je svoj nastavak, a u bioskope dolazi na ljeto naredne godine. Avantura koja je ovjenčana nagradom "Oskar" za najbolji animirani film osam godina kasnije ponovo oživljava i zaviruje u najjače emocije glavne junakinje.

"Dizni" i "Pixar studio" donose ovaj duhoviti nastavak te pored likova Radosti, Tuge, Bijesa, Straha i Gađenja kao glavnih emocija jedne djevojčice, upoznaju nas sa još jednim likom, odnosno novom emocijom poznatom kao Anksioznost.

Prema riječima reditelja Kelesija Mana, novi lik obećava da će u najnovijoj avanturi malo uzburkati stvari i u glavnoj komandi koja se odvija u Rajklinoj glavi unijeti neke promjene.

- Anksioznost možda djeluje kao neko nov u ekipi, ali ona nije neko ko se povlači i prihvata manje uloge - rekao je reditelj dodajući da to sve ima smisla ukoliko pomislimo šta se sve samo dešava u našim glavama - prenose Agencije.

Radnja se vrti oko toga da glasići u Rajlinoj glavi poznaju nju vrlo dobro, međutim promjene su izvjesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano - novu emociju.

Dotadašnja Radost, Tuga, Bijes, Strah i Gađenje, koji uspješno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osjećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:55