Tom Kruz / -PROFIMEDIA
25/10/2023 u 18:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odložen jedan od najiščekivanijih filmova Toma Kruza

Nakon što su odloženi „The Bikeriders" s Tomom Hardijem i „Deadpool 3", na red je došao film iz poznate filmske franšize Toma Kruza

Štrajk glumaca iz dana u dan nosi loše vijesti za sve filmofile koji s nestrpljenjem očekuju izlaske nadolazećih filmova.

Nakon što su odloženi "The Bikeriders" s Tomom Hardijem i "Deadpool 3", na red je došao film iz poznate filmske franšize Toma Kruza. "Nemoguća misija 8", koji je, prema prvobitnom planu, trebalo da stigne u bioskope tokom juna 2024. godine, ali to se ipak neće dogoditi. Zbog štrajka, novi datum izlaska je 23. maj 2025. godine. Iako se radnja još ne zna u potpunosti, ono što je sigurno jeste da će se priča nastaviti na ovogodišnji film "Nemoguća misija: Odmazda – Prvi dio". Sedmi dio ovog je ljeta podbacio u bioskopima širom svijeta. Sveukupno je zaradio 567,5 miliona dolara. Iako je budžet filma iznosio 291 miliona dolara, Paramaunt je na kraju bio u gubitku od 40 miliona dolara, nakon što se uračunaju stvari poput, primjera radi, marketinga. Film je morao da zaradi minimalno 800 miliona dolara kako bi se smatrao uspješnim na velikim ekranima, no to se nije ostvarilo.

Ovaj poraz u bioskopima nije rezultat loše priče filma. Naprotiv, "Nemoguća misija 7" se smatra jednim od boljih u franšizi, no konkurencija u vidu "Barbi" i "Openhajmera" ga je jednostavno potopila na blagajnama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 22:27