Al Pacino / -WIKIMEDIA
07/09/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raskinuli Al Paćino i njegova 54 godine mlađa djevojka

Ona je podnijela zahtjev za starateljstvo nad tromjesečnim sinom

Američki mediji objavili  su da su Al Paćino i njegova 54 godine mlađa djevojka Noor Alfallah raskinuli vezu, a ona je podnijela zahtjev za starateljstvo nad tromjesečnim sinom.

Alfallah (29) je podnijela zahtjev u Los Angelesu tražeći potpuno fizičko starateljstvo nad bebom, dodajući da želi da 83-godišnji glumac ima "razumne posjete", objavio je The Blast.

Paćina i Alfallah su povezivali od aprila 2022. godine, a sina su dočekali 6. juna u bolnici Cedar‘s Sinai u Los Angelesu.

Glumac je već otac troje djece s dvije žene: ima 22-godišnje blizance Oliviju Paćino i Antona Jamesa Paćina s Beverly D‘Angelo, kao i Julie Paćino (33) s Janom Tarrant.

Prema pisanju medija, Alfallah je sudu rekla da je spremna da filmskoj zvijezdi odobri zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim sinom, što bi mu dalo pravo glasa o pitanjima vezanim za obrazovanje, religiju, liječenje i još mnogo toga.

U svoj pravni podnesak, Alfallah je ubacila dokument pod nazivom "dobrovoljna izjava o roditeljstvu", koju su ona i Paćino potpisali šest dana nakon što su dočekali sina.

Alfallah u sudskim dokumentima traži da Paćino plati troškove njenog advokata ili bilo koje druge troškove vezane za slučaj, navodi agencija. Konkretan iznos izdržavanja djeteta nije naveden u sudskom podnesku, navodi se.

Prema The Blastu, pravni dokumenti u ovom slučaju navode da "sud može izdati naloge za izdržavanje djece i izdati raspodjelu zarade bez daljnjeg obavještenja bilo kojoj strani."

Očekivalo se da će sudija u predmetu navesti iznos na osnovu onoga što Alfallah traži na predstojećim ročištima, ali nije bilo dokaza koji bi ukazivali na to da se Paćino protivi bilo kojem od zahtjeva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:58