Merilin Monro / -WIKIPEDIA.ORG
13/11/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Isplivao posljednji snimak Merilin Monro

Video prikazuje glumicu u posljednjim danima života, kada je pozirala jednom fotografu na plaži

Isplivao posljednji video Merilin Monro, snimljen nekoliko dana prije njene smrti, a njegove scene otkrile su u kakvom je stvarno bila stanju.

Posljednji video prikazuje je u posljednjim danima života, kada je pozirala jednom fotografu na plaži.

Legendarna i nikad prežaljena holivudska glumica preminula je 1962. godine i iza sebe ostavila veliko glumačko nasljeđe, ali njen privatni život i danas mnogima mami suze.

Upravo je takav slučaj i s njenim posljednjim videom koji je snimljen krajem jula 1962. godine, a u kojem se vidi kako pozira fotografu Džordžu Barisu na plaži. Bilo je to svega nekoliko dana prije nego je preminula, a fotograf je tek kasnije progovorio o tom danu i otkrio kako je mogao primijetiti da nije dobro i da je nešto muči. Medijima je otkrio kako joj je raspoloženje variralo i da se u jednom trenutku histerično smijala dok je u drugom plakala bez razloga te da nije doživljavala nikog oko sebe.

Taj pomalo zaboravljeni video ovih dana se ponovno pojavio i podsjetio brojne obožavaoce na njene posljednje dane života, a snimili su ga slučajni prolaznici i poklonili ga Džordžu

Merilin je i danas jedna od najvećih holivudskih zvijezda i pamti se kao seks-simbol. Pojavila se u komediji "Neki to vole vruće", a bila je i talentovana pjevačica i posebno je poznata njena izvedba pjesme "Diamonds Are a Girl‘s Best Friend."

Svijet je šokirala njena smrt 4. avgusta 1962. godine, a obdukcija je pokazala da se predozirala lijekovima protiv depresije te da je moguće da je počinila samoubistvo. Nakon toga su se pojavile mnoge teorije zavjere, među kojima je za njenu smrt kriv američki predsjednik Džon F. Kenedi sa kojim je imala aferu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:03