Уређење полигона / - ПГ биро
21/06/2021 u 10:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Агенција за становање уређује још четири полигона

Осим припреме асфалтне подлоге, радови обухватаjу и постављање вjештачке траве, али и постављање заштитних мрежа иза голова, обнову мобилиjара и ограда тамо гдjе буде неопходно

Главни град Подгорица у сарадњи са Фудбалским савезом Црне Горе, а уз техничку подршку првредних друштава Путеви доо и Агенциjа за становање доо, реализуjу акциjу уређења одређеног броjа полигона у главном граду. У питању jе наставак акциjе из претходне године, када jе такође реконструисан jедан броj полигона. Планом за 2021. годину обухваћена су четири полигона и на првом од њих се радови већ приводе краjу (полигон у МЗ "Jединство" ) након чега ће почети радови на полигону на Булевару Светог Петра Цетињског, на брду Горица и у Улици Митра Бакића.

Осим припреме асфалтне подлоге, радови обухватаjу и постављање вjештачке траве, али и постављање заштитних мрежа иза голова, обнову мобилиjара и ограда тамо гдjе буде неопходно. Планирано jе да се радови на сва четири полигона заврше у наредних двадесетак дана, а реализациjом ових активности на ова четири полигона створиће се jош бољи услови за иградње фудбала како наших наjмлађих, омладине али и оних стариjих суграђана коjи се рекреативно баве спортом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:44