/ -
11/11/2023 u 10:55 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Biočani dobili autobus

Obezbijeđena autobuska linija posle samo desetak dana od vašeg zahtjeva je najbolji pokazatelj rada, truda i osluškivanja potreba građana od strane nove gradske uprave, saopštio je Vladislav Dajković, v.d. rukovodioca Službe za građane

Vršilac dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković obišao je mještane Bioča koji su nakon više godina dobili autobusku liniju od centra grada do njihovog naselja u kom živi više stotina građana. On se zahvalio Oliveri Injac, gradonačelnici, Ninoslavu Kaluđeroviću, sekretaru za saobraćaj, sto su pomogli stanovnicima ovog naselja, pogotovo đacima.

– Obezbijeđena autobuska linija posle samo desetak dana od vašeg zahtjeva je najbolji pokazatelj rada, truda i osluškivanja potreba građana od strane nove gradske uprave. Želim da se zahvalim Gradonačelnici Injac, sekretaru za saobraćaj Ninoslavu Kaluđeroviću, kolegama iz Puteva, ali i cijeloj gradskoj upravi što su koordinisanim radom izašli u susret stotinama ljudi i učinili jednu zaista plemenitu stvar, ponajviše zbog đaka iz ovog kraja – naveo je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:02